RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II au câştigat Memorialul “Traian Predulescu”

/ 17 iunie 2010

Pandurii II au învins după loviturile de departajare pe Jiul Rovinari în finala mare a Memorialului “Traian Predulescu” reuşind astfel să-şi adjudece trofeul celei de-a doua ediţii a acestei competiţii.

Pandurii II şi Jiul Rovinari au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci programat a se disputa în două reprize a câte 35 de minute, câştigătoarea fiind desemnată abia după ce fiecare jucător a executat câte o lovitură de departajare, Pandurii II câştigând cu scorul de 9-8. De la Pandurii II au ratat Zamfir şi Bănică, în vreme ce de la Jiul Rovinari au ratat Apostol, Şoşoi şi portarul Virgil Voinea.

În finala mică, disputată între Minerul Jilţ Mătăsari şi Ralbex Turcineşi, mătăsărenii s-au impus cus scorul de 2-0 prin golurile marcate de Luca şi Popescu, victorie care le-a adus locul trei la această competiţie.

Ediţia a II-a a Memorialului “Traian Predulescu” a fost organizată de clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu în colaborare cu Direcţia pentru Sport a Judeţului Gorj, echipele participante fiind premiate cu cupe şi plachete omagiale.

Cu ocazia Memorialului “Traian Predulescu”, echipei Pandurii II i fost înmânat din partea FRF trofeul pentru câştigarea seriei a V-a a Ligii a III-a, performanţă care, din păcate, nu a putut fi concretizată şi printr-o promovare în liga a II-a.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.