RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari pleacă la Recaş, dar se gândeşte la confruntarea cu Unirea Sânicolau Mare

/ 7 mai 2010

Victoria din meciul cu şcolarii din Reşiţa a liniştit în mare măsură apele la Jiul Rovinari, echipa fiind acum într-o poziţie ce-i permite să nu mai tremeure de teama retrogradării.

Cătălin Trofin spune că echipa mai are nevoie de o victorie pentru a se îndepărta definitiv de poziţiile ce aduc fiorii retrogradării şi se gândeşte mai mult la partida din etapa intermediară, cea de după meciul de sâmbătă cu ACS Recaş: „În parte putem spune că am scăpat de grijile retrogradării, dar am mai avea nevoie de victoria din meciul cu Unirea Sânicolau Mare pentru a sta cu adevărat liniştiţi”, a declarat pentru www.sportingorj.ro antrenorul rovinărenilor.

Jiul Rovinari are doi jucători suspendaţi pentru meciul cu cei din Recaş, Cârciumaru şi Şoşoi, însă antrenorul a decis să lase acasă mai mulţi jucători: „Mai avem şi alţi jucători aflaţi la limită şi am decis să nu-i luăm la acest meci pentru a-i feri de eventuale suspendări pe Ularu şi Arcanu. Romeo Rădoi va fi în lot, dar nu îl voi folosi din primul minut pentru a-l menaja şi pe el. Acest meci de la Recaş este şi o şansă pe care o voi da jucătorilor care au evoluat mai puţin sau chiar deloc să arate ce pot”, a mai spus Trofin. Tehnicianul Jiului Rovinari se teme de faptul că echipa sa ar putea fi obosită la meciul de săptămâna viitoare cu cei de la Sânicolau Mare: „Este destul de greu pentru noi să jucăm sâmbătă la o distanţă atât de mare faţă de casă după care vom avea marţi un meci deosebit de important acasă cu Unirea Sânicolau Mare, deci într-un interval destul de scurt”.

Deşi echipa din Recaş este pe podiumul seriei, antrenorul Cătălin Trofin nu se teme şi crede într-un rezultat bun al echipei sale: „Putem scoate cel puţin un punct la Recaş. Îi putem surprinde uşor relaxaţi pentru că eu nu cred că ei se mai gândesc la locul doi, un loc care ar putea să le aducă promovarea dacă Pandurii II nu vor avea drept de promovare”, a mai spus antrenorul-jucător al Jiului, Trofin urmând a reveni pe teren după ce în urmă cu o lună suferise o ruptură musculară în zona inghinală .

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.