RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Harabagiu – arbitrul bătăuş, suspendat doar şase etape

/ 29 aprilie 2010

Aribitrul de Liga Naţională, Robert Harabagiu care a lovit în timpul meciului un jucător de la LPS Târgu Jiu la Olimpiada Sportului Şcolar, competiţie desfăşurată recent la Târgovişte, a fost suspendat şase etape de către Comisia de Disciplină din cadrul FRH.

Secundul formaţiei Energia Pandurii Târgu Jiu, Mircea Bedivan este nemulţumit de decizia FRH şi îi acuză pe federali de interese ascunse. “Este inadmisibil ce s-a întâmplat. Asta dovedeşte clar că în materie de arbitraj sunt interese foarte mari atâta timp cât se acoperă fapte incredibile. Nu este posibil ca un arbitru internaţional care loveşte un copil în timpul unei competiţii de copii să primească doar şase etape de suspendare. Este ţinut în braţe. Ceva nu e în regulă la Federaţie. Probabil aceşti arbitri trebuie să fluiere foarte repede” a spus Bedivan.

Şi antrenorul formaţiei LPS Târgu Jiu, Adrian Gorun crede că pedeapsa nu este pe măsura faptelor. “Este o pedeapsă infimă. Nu se poate aşa ceva. Nu ştiu cum au judecat. Mă aşteptam la cel puţin un an de suspendare mai ales că este recidivist în alte sensuri. Nu sunt mulţumit, însă nu mă pot pune eu cu mafia din Federaţie. Nu vom face recurs. Culmea, antrenorul de la LPS, Laurenţiu Guţă care era spectator la acel meci a fost suspendat patru etape. Şi pentru ce? Pentru că a vociferat la adresa arbitrajului, iar arbitrul a fost suspendat şase etape pentru lovire” a reacţionat şi Gorun.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.