RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Derby pentru promovare pentru Pandurii II

/ 20 aprilie 2010

Echipa lui Gabi Zahiu are de trecut un examen dificil în această după-amiază, Pandurii II urmînd a întâlni în etapa intermediară în deplasare pe ACS Recaş, echipă aflată pe locul 3 în clasamentul seriei a V-a a Ligii a III-a.

Echipa din Recaş se află la şapte puncte de lider, Pandurii II, dar au un meci mai puţin disputat, iar în cazul unei victorii în partida de astăzi s-ar putea înscrie printre favoritele la promovare în liga secundă.

Gabi Zahiu i-a reprimit din partea lui Cârţu pe Stanciu şi Vlăduţi, jucători care au debutat săptămâna trecută în Liga I evoluând în faţa campionilor de la Unirea Urziceni, însă i-a pierdut pe Ionuţ Stancu şi Ghindeanu, chemaţi de Cârţu la prima echipă, şi pe Arrieta, spaniolul accidentându-se la ultimul meci susţinut de Pandurii II. Tehnicianul echipei secunde a Pandurilor încearcă să-şi susţină moral jucătorii, afectaţi de ceea ce se întâmplă la echipa mare, ameninţată tot mai puternic de retrogradare: „Le-am spus jucătorilor că noi trebuie să ne vedem de treaba noastră şi să o ducem la bun sfârşit. Trebuie să ne concentrăm doar asupra a ceea ce avem noi de făcut, aici la liga a III-a, şi să sperăm că lucrurile se vor îndrepta şi la echipa mare”, a declarat Gabi Zahiu pentru www.sportingorj.ro.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.