RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Steaua nu-l sperie pe Cârţu nici jucând cu trei atacanţi

/ 24 martie 2010

Sorin Cârţu nu se sperie de faptul că Stoichiţă vrea să intre în luptă la Târgu Jiu cu un sistem ultraofensiv şi spune că folosirea a trei oameni în atac nu reprezintă o noutate pentru ceea ce înseamnă Steaua.

Tehnicianul Pandurilor spune că echipa bucureşteană este obligată prin tradiţie, nume şi rezultate să joace ofensiv indiferent de numele adversarului:

Situaţia echipei pe care o conduce nu-i permite antrenorului Sorin Cârţu să se gândească la jumătăţi de măsură şi vrea victoria:

Dacă în ceea ce priveşte programul echipei în primele etape de la revenirea sa la Pandurii, Sorin Cârţu ştia la ce se înhamă, tehnicianul spune că programarea este una pe care o spera mai bună. În primul rând, Cârţu şi-ar fi dorit să joace duminică, nu vineri, asta pentru a se putea recupera jucătorii după meciul de la Cluj, dar şi pentru a putea face un program special înaintea partidei cu Steaua, în acest fel pierzându-se două zile. În al doilea rând, tehnicianul Pandurilor spune că este nemulţumit de faptul că Liga Profesionistă de Fotbal programează etapă intermediară imediat după Sărbătorile de Paşte, gorjenii urmând a juca în runda a XXVI-a pe teren propriu cu Dinamo.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.