RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sudul, condus de Theo Evans, a câştigat All Star Game 2010

/ 16 martie 2010

Energia Rovinari a fost bine reprezentată la All Star Game 2010, spectacol găzduit de arena “Toni Alexe” din Oradea, echipa Sudului, condusă de Theo Evans şi din care au făcut parte trei jucători ai grupării gorjene, s-a impus cu 105-103 în faţa Nordului.

Kibwe Trim, Andrei Căpuşan şi Joe Barber au fost printre protagoniştii serii All Star Game, o ediţie văduvită însă de prezenţa baschetbaliştilor de la Asesoft Ploieşti, jucători opriţi a se prezenta la acest eveniment de către conducerea clubului prahovean.

Joe Barber şi Andrei Căpuşan au reprezentat Energia şi în concursul de slam dunk, concurs câştigat surprinzător de Barber după o finală disputată chiar în compania lui Căpuşan.

Kibwe Trim s-a făcut şi el remarcat prin câteva execuţii spectaculoase sub panou, dar şi cu o realizare de trei puncte, lucru mai rar întâlnit la baschetbalistul din Trinidad Tobago. De altfel, Trim a fost şi principalul marcator al echipei Sudului cu 17 puncte, Barber adunând 14 puncte, iar Căpuşan 10. Sub comanda lui Theo Evans la Oradea s-a aflat şi gorjeanul Claudiu Fometescu, însă jucătorul lui Dinamo a intrat doar în ultimele secunde de joc fiind forţat să stea pe margine de o accidentare suferită în ultima partidă de campionat.

De partea cealaltă, la selecţionata Nordului, condusă de Dragan Petricevic, cel mai bun marcator a fost jucătorul celor de la U Mobitelco Cluj, Zoran Krstanovic, cel mai constant baschetbalist din Divizia A, sârbul trecându-şi în cont 21 de puncte şi procentaje de 100% la toate cele trei tipuri de aruncări, fapt ce a dus şi la desemnarea acestuia drept MVP-ul acestei ediţii a All Star Game-ului. Tot în tabăra Nordului a poposit şi trofeul celui mai bun shooter, Tudor Dumitrescu reuşind în 9 dintre cele 10 aruncări de care a beneficiat fiecare concurent, interesant fiind însă faptul că acesta nu a reuşit nicio aruncare de trei puncte în timpul meciului deşi şi-a încercat de patru ori şansa din spatele semicercului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

18 Comentarii până acum

  • Roxy spune:

    Un meci foarte frumos si felicitari lui Joe pentru premiul castigat.

  • eduard spune:

    Un rahat de meci….o blasfemie la adresa baschetului spectacol.Orice meci din div a era mult mai frumos…vrei spectacol si il iei pe cristi craciun,macaveiu,chetreanu..si lasi acasa jucatori la darby troupe…o batjocora a federatiei

    • `me` spune:

      si lasi acasa jucatori la darby troupe” ce ai vrut sa zici cu asta?:))…ca eu nu am idee..:))…mai eduarde mai…habar nu ai ma…nici de basket nici de romana…:)).

    • Stefi spune:

      esti varza cu toate afirmatiile astea…

  • mihai spune:

    fain dunk-ul lui capusan..;)eduard..oare tu poti sa marchezi macar una de la libere?..:))

  • qtip spune:

    mai..meciul ca meciul…concursul de dunk’s..slabut..dar ce pareri aveti despre domnii comentatori..caci pe mine m-au amuzat copios :)) ( favoritul lor kiwi trim 🙂 )

  • Roxy spune:

    Sincer mie mi-a placut. Un meci frumos cu multe cosuri din diferite pozitii si scheme frumoase. A fost spectacol.Asta s-a si vrut. Nu inteleg ce nu va convine acum cand acest all star game a fost in memoria unui om si pentru niste copii. chiar trebuie comentarii rautacioase si aici?? Maturizati-va 😉

  • eduard spune:

    mihai ,de pupincuristi ca tine e f mare nevoie,de cand scrii ai comentat numai ce zic altii..si l-ai albit pe evans in dos ce poate omu sa iti raspunda tie?….asta daca nu esti mihaela sau alte specimene

    • mihai spune:

      taranusule..daca ai scrie si tu altceva in afara de critici facute din oftica,nu ti-ar raspunde nimeni.oftica-te in continuare tinere

  • eduard spune:

    DACA PAREREA MEA ESTE CA NU MI A PLACUT ACEST JOC SI CA VROIAM SA I VAD PE DARBY SI TROUPE ACOL PLUS ALTII JUCATORI SPECTACULOSI E VREO PROBLEMA?sau daca a fost evans totu e splendid…pupati l frate duminica acolo cand va arata el baschet si tu si roxy si copilele astea

    • mihai spune:

      dar tu mergi la meci duminica?

      • qtip spune:

        eu merg =))..sincer ma bucur de spectacol..cu sau fara playoff…asta e…speram sa se mobilizeze conducerea pt sezonul viitor si sa facem o figura mai buna decat sez asta..cred ca e tarziu si oarecum penibil sa ne mai certam pe motivul/motivele pierderii calificarii…pe capacitatiile lui Theo de a antrena ( din cate stiu eu el este profesor de matematica in SUA ..nu absolvent a mai stiu eu ce scoli de sport..daca ma insel sper sa fiu corectat de cunoscatori )..sau profesionalismul unuia sau mai multora jucatori romani/americani :))

        • mihai spune:

          bine ma..de unde draq scoti aberatiile astea nu pot sa imi imaginez..:)))..nu iti voi mai raspunde si sper sa nu iti mai raspunda nimeni.esti degeaba.du-te tare tinere

    • I Love Energia spune:

      Baiatule tu esti nebun nici nu stiu daca are rost ca cineva sa vorbeasca cu tine. Ori nu gandesti ori nu ai cu ce sa gandesti;)

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.