RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II au învins cu 5-1 pe Minerul Mătăsari într-un joc amical

/ 12 martie 2010

Profitând de amânarea dictată de FRF în ceea ce priveşte jocurile din Liga a III-a, Pandurii II şi Minerul Jilţ Mătăsari au disputat un meci amical.

În locul unor antrenamente separate, antrenorii şi conducerile celor două echipe gorjene au decis ca astăzi să joace o partidă de verificare, această partidă fiind disputată pe parcursul a trei reprize a câte 40 de minute şi câştigată cu 5-1 de Pandurii II.

Exilatul Raskovic a fost cel care a deschis scorul pentru Pandurii II, dar Ungureanu a egalat foarte repede pentru Minerul Mătăsari, prima pauză găsind însă tot pe Pandurii II în avantaj după ce Hidişan a transformat un penalti. În repriza secundă Popa a trimis o lovitură de cap cu care Pandurii s-au desprins la 3-1, iar Ionuţ Stancu a înscris un gol frumos, cu un şut de excepţie de pe partea dreaptă. Scorul final a fost stabilit în a treia repriză de juniorul Ionuţ Constantin, care a înscris un adevărat golazzo şutând la colţul lung de la 15 metri, latera stânga.

În prima dintre cele trei reprize au jucat trei dintre jucătorii lăsaţi de Ciobotariu în grija lui Gabi Zahiu, Hidişan, Raskovic şi Stromajer, în vreme ce Martinovic, care a acuzat o uşoară accidentare, a fost trimis la sala de forţă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.