RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Evans infirmă zvonurile unei eventuale plecări a lui Troupe la Steaua

/ 5 martie 2010

După ce Energia şi-a diminuat serios şansele la play-off pierzând la Braşov au apărut tot mai multe zvonuri legate de jucători. Unul dintre acestea îl priveşte pe Porter Troupe, jucător care, întâmplător sau nu, trece printr-o evidentă scădere de formă, randamentul său din teren la ultimele partide fiind din ce în ce mai mic.

Antrenorul Theo Evans neagă zvonurile conform cărora evoluţiile slabe ale lui Porter ar fi legate de o iminentă plecare a acestuia la Steaua: „Nu este adevărat că Troupe a semnat cu Steaua, au fost nişte zvonuri, am auzit şi eu. Este adevărat faptul că cei de la Steaua îl vor acolo, dar Troupe este jucătorul Energiei şi va fi în continuare dacă i se va face o ofertă decentă deoarece nu poate să joace pe aceeaşi bani sau mai puţini an de an. Sper să-l putem opri şi anul viitor. Din câte ştiu eu Porter Troupe vrea să joace aici, îşi doreşte să rămână la Energia. Ştiu pentru că am vorbit cu el şi asta mi-a spus”, a declarat americanul de la conducerea Energiei.

Evans îi ia apărarea jucătorului său amintind că toţi jucătorii angrenaţi în campionatul din România au anumite limite: “Zvonurile acestea au apărut doar pentru că am pierdut la Braşov. Dacă învingeam acolo nu mai spunea nimeni nimic. Trebuie să înţelegem că Porter este şi el un jucător de baschet. Nu este unul care să poată juca extraordinar etapă de etapă. Este doar unul în România. Doar Krstanovic are o asemenea constanţă, care a avut 15 double-double în acest sezon, dar acel jucător câştigă cel puţin de două ori mai mult decât Porter”, a mai adăugat antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

13 Comentarii până acum

  • laurentiu spune:

    As vrea sa aud asta si de la tipul care poarta nr. 5 pe tricou.Din cite spune antrenorul( ?!?!?) e mai aproape de Steaua decit de Energia.Asta nu ar fi o problema daca ar fi inceput sa joace pentru steaua de sezonul viitor, nu de acum 2 saptamini.

    • Costin spune:

      Unde ai citit tu ca e mai apropiat de Steaua??Sa fim seriosi.Nu aveti idee cat de frustrat era in tur pentru ca nu castigau asa ca nu mai postati commenturi aiurea.Poate nici nu ati schimbat doua vorbe de cand e aici,dar aminte sa il cunoasteti asa ca nu mai judecati dupa aparente sau dupa barfele care circula.Keep doing what you have to do Porter Troupe and ignore the haters!!!!!

    • Radu R. spune:

      ba laurentiu ce naiba la fiecare topic al energiei te bagi u asa…si vad k ai si poza k craiova ..si mai ai si tupeu : ” As vrea sa aud asta de la domnul k nr 5 pe tricou ” ba cine te crezi tu ? macar ai vazut ce galerie are energia . si ce public? daca vii aici te sfaramam ..suntem mereu alaturi de ei nu k voi . Il aveti pe O’Darrien Basset si va c****i pe el ..

      • I Love Energia spune:

        exact…sincer laurentiu deja stresezi lumea te bagi ca musca in c***t peste tot. tie nimic nu iti convine plus ca dai niste comentarii aiurea mai vezi-ti de treaba.

      • laurentiu spune:

        vezi sa nu faci bataie de joc la inima.

        Nu inteleg ce legatura are echipa de FOTBAL din Craiova cu baschetul din Tg-Jiu.Care-i problema ta?Sunt din Tg-jiu si tin de mic cu Stiinta.Trebuie ca toata lumea sa-i pupe in *** pe Evans si compania?Nu-mi place atitudinea din teren a lui troupe.E parerea mea si atit.

      • laurentiu spune:

        Uite unde era ultrasul !!!

    • `me` spune:

      hahahaaa….bravo!!! sariti pe laurentiu ca sia luato in cap:))…asa trebuie…:)ciocu mic laurentiu!!!>:P

  • I Love Energia spune:

    Theo are dreptate daca o sa aiba un salariu ok si o sa isi primeasca banii la timp Porter nu o sa plece de la energia. nu vrea sa plece de la energia dar acum depinde, joaca pentru bani daca nu si-i primesc la timp…se mai schimba lucrurile si mi se pare corect.

  • eduard spune:

    Dragilor omu nu a semnat pe viata pt energia…si a facut treaba aici nu poate nimeni sa l condamne…pleaca la steaua,la bucuresti un oras mare…la mai bine…din toate pc de vedere…trebuie respectat pt ce a facut aici…si sa i uram bafta in continuare

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.