RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Simovic are fisură la un deget

/ 19 februarie 2010

Înaintea meciului cu HC Minaur Baia Mare, antrenorul Energiei, Vasile Stângă, are o nouă problemă de lot, Simovic a suferit o fisură la meciul de la Bacău.

După ce Enache s-a accidentat în debutul meciului cu Ştiinţa Dedeman Bacău şi a ratat antrenamentele având glezna umflată, la câteva zile după meciul de la Bacău s-a descoperit că victoria din inima Moldovei a fost destul de scump plătită, un alt jucător având probleme după contactele dure cu jucătorii băcăuanilor:

Meciul de la Baia Mare dintre Minaur şi Energia Pandurii Târgu Jiu se va disputa sâmbătă de la ora 13:00, partida fiind transmisă în direct de Digisport.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • eu si celalalt spune:

    care meci frate, dur cu moldovenii?
    pe ce lume traiti frate?
    a fost transmis.nu l-ati urmarit?
    cat a jucat simovic?
    vai de capul lui de mareeee jucator si cu cine l-a adus.aaaaaaaa.am uitat. el valora mai mult dar Stanga l-a luat cu bani putini. haha.e de ras. atat face fratilor, inca o teapa.o sa-l vedeti si in cupe, poate.daca va putea sa joace, poate va avea un panaritiu, *o unghie incarnata*, hahaha.cine e jucator la targu jiu? i/a sa ii dea pe toti afara si sa vada care isi mai gaseste o gherla din asta?
    bani, caldurica siiiii…..atat.ne bate suceava, satu mare, cluj. buna echipa.stati ca incepe si fotbalul. atunci chiar ca vom avea cascadorii rasului. hai pa ca v-am plictisit destul. scz ptr eventualele greseli, dar ma gandesc la altceva mai interesant.poate la echipa de baschet, sunt buni, dar…..s-au trezit tarziu.mult prea tarziu. dinamo a batut iar si intra in cursa. e greu dar ….bafta si lor si handbalistilor speriati de bombe. dar asta pare a fi a strategie gen Stanga. Stie sa fraiereasca presa sa scrie cam ce vrea el. dar nu prea mai puneti nici voi botul la vrajelile lui. asa-i Cristi?ca am dreptate.

  • fan_handbal_gorj spune:

    Nu stiu cum de se accidenteaza baiatul asta, abia a venit la noi si hop s-a accidentat, ba el, ba florea, si, dak e adevarat cica si filip s-ar fi accidentat, pai cum se accidenteaza astia, fratilor, ca nu joaca mai nimik. Ce sa zic despre „vedeta” filip, n-a dat niciun gol si el e deja acidentat, asa vorbeste lumea prin targ. Am vazut cum Giotoiu, era putin accidentat la bacau si a facut un meci excelent, dar astia n-au jucat nimik si deja-s accidentati. Cat despre antrenor, se vede treaba ca si-a luat teapa mare cu transferurile astea 2: simovic si filip. Pacat! puteau fi achizitionati 2 handbalisti adevarati nu unii care nu mai jucasera de vreo juma’ de an. Oricum, Hai Energia, poate mai avem iar noroc si sa scoatem punct sau puncte la minaur!

  • EnergiAAA spune:

    A batut ENERgiaaaa yuhuhuuuuuuu 20-21

  • fan_handbal_gorj spune:

    Bine ca iar am batut, desi, dak e sa fim corecti, am jucat iar slab! Stima si respect IONUT CIOBANU, DRAGOMIR si Giotoiu! restul au cam ramas datori, sper sa se revanseze in meciurile urmatoare, mai ales interii care nu-s in stare sa dea mai mult de 1-2 goluri pe meci. Oricum, felicitari pt victorie!

  • laurentiu spune:

    Ne mai trebuie cel putin 2 jucatori de valoare.Asta daca vrem sa facem fata in cupele europene….daca ne-om califica

  • eu si celalalt spune:

    niciodata nu vom putea face performanta cu cei care nu au sange in instalatie.ciobanu, giotoiu , dragomir, paius pe aparare au fost punctele forte. Florea este domnisoara la meciurile tari. Doar 7 metri nu este de ajuns pentru un jucator pe care l-a plans Stanga toata saptamana. e pacat ca inca, antrenorii Energiei, ne cred fraieri. Pacat.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.