RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Laurenţiu Răuţ: “Avem un singur gând: Victoria!”

/ 16 februarie 2010

Secundul Energiei spune că echipa gorjeană nu concepe alt rezultat în Capitală decât victoria, chiar dacă în faţă vor avea performera rundei precedente, Dinamo reuşind să se impună în deplasare în faţa celor de la CSU Atlassib Sibiu.

“Avem un singur gând înaintea acestui meci. Trebuie să câştigăm cu orice preţ. Avem şi un moral ridicat după evoluţiile noastre din retur şi vrem să ne asigurăm prin victoria din acest meci participarea noastră la play-off”, a declarat Laurenţiu Răuţ pentru www.sportingorj.ro . Secundul Energiei mai spune că o eventuală victorie în faţa dinamoviştilor ar netezi drumul echipei gorjene către play-off: “Ne-am făcut înaintea returului un plan conform căruia dacă obţineam victorii în deplasările de la Dinamo şi Braşov şi câştigam tot acasă, aveam mari şanse la play-off. Acum, că am câştigat şi în deplasare cu Steaua, dacă vom învinge pe Dinamo şi nu pierdem nimic acasă cred că vom fi 100% în play-off pentru că nu vom mai sta la mâna altora”, a mai spus Răuţ.

Energia a ajuns marţi după-amiază în Bucureşti, acolo unde miercuri dimineaţa vor susţine şi un ultim antrenament înaintea meciului cu Dinamo, meci care este programat miercuri cu începere de la ora 19:45.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.