RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Turul Phenomenal Gillette” a intrat oficial în Guinness Book

/ 15 februarie 2010

Performanţa reuşită de delegaţia gorjeană la „Turul Phenomenal Gillette” a fost recunoscută în mod oficial de către cei de la Guinness Book.

Antrenorul federal Ion Bură şi cei patru tineri atleţi gorjeni, Alexandru Dobriţescu, Florin Apetroaie, Dumitru Marica şi Constantin Susmă, au primit din partea celor de la Guinness Book diplomele prin care le-a fost recunoscută participarea la înregistrarea unui record mondial. Cursa la care aceştia au participat a început pe data de 21 septembrie şi a durat 14 zile la aceasta participând patru echipe a câte patru atleţi, întregul tur al României însumând 3.096 de km, cursa desfăşurându-se în sistem ştafetă.

La „Turul Phenomenal Gillette” au fost prezente numeroase personalităţi ale vieţii sportive din România, în funcţie de oraşele prin care ştafeta a trecut, Răzvan Lucescu fiind prezent la startul cursei de la Bucureşti, pe 21 septembrie, Ivan Patzaichin la trecerea prin Tulcea, Petru Ghervan, antrenorul naţionalei de handbal masculin la data cursei, atunci când cursa a trecut prin Suceava, Francisc Vaştag în Oraviţa şi portarul Silviu Lung jr. în Craiova.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.