RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu acuză LPF de „comportament ostil şi duşmănos”

/ 18 decembrie 2009

sandu_dragomirPentru anul 2010, preşedintele Pandurilor spune că-şi doreşte o intrare în normalitate, o schimbare la Federaţia Română de Fotbal, iar în ceea ce priveşte Liga Profesionistă de Fotbal, Marin Condescu spune că aşteaptă o altă manieră de abordare a relaţiilor cu cluburile.

Felul în care Pandurii au fost trataţi de LPF este acuzat în mod direct de preşedintele Pandurilor, iar Dumitru Dragomir este făcut direct răspunzător de preşedintele gorjenilor:

Vox Condescu – comportament ostil

Condescu spune despre Dumitru Dragomir că este un personaj care se reorientează rapid, seara susţinând de multe ori contrariul celor afirmate dimineaţa şi că acesta se apropie de ora scadenţei:

Vox Condescu – scadenţa

Privitor la amenzile aplicate clubului sau personal, preşedintele Condescu spune că ar trebui plătite de Dumitru Dragomir sau de LPF devreme ce procesele câştigate au demonstrat că dreptatea aparţine clubului târgujian.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.