RSS post comments feeds rss email feeds twitter

HANDBAL Liga Naţională / Universitatea Transilvania Cluj – Energia Pandurii Tg-Jiu 28–26 (15-15)

/ 12 decembrie 2009

aparare paiusEnergia Lignitul Pandurii Tg-Jiu a pierdut în deplasare  cu scorul de 28-26 în faţa celor de la Universitatea Transilvania Cluj, într-un meci ce a contat pentru ultima etapă a turului Ligii Naţionale de handbal masculin.

Desfăşurarea LIVE a partidei:

Min. 12: U Transilvania Cluj – Energia Pandurii –  5-6

Min. 30: U Transilvania Cluj – Energia Pandurii –  15-15

Pauză

Min. 40: U Transilvania Cluj – Energia Pandurii –  19-19

Min. 51: U Transilvania Cluj – Energia Pandurii –  24-22

Min. 60: U Transilvania Cluj – Energia Pandurii –  28-26

SCOR FINAL

Comentează!

6 Comentarii până acum

 • Laurentiu spune:

  nu inteleg de ce transmiteti scorul asa de intirziat…Daca tot v-ati apucat de o treaba faceti-o in mod serios sau lasati-va de meserie

  • De lasat de meserie nu ne lasam, de asta trebuie sa fii sigur, numai ca facem si noi atat cat se poate pentru moment. Depindem de un raspuns la telefon, aceasta este cauza acestei intarzieri despre care vorbesti. Oricum, cred ca facem un lucru destul de bun, altfel ai astepta cateva ore, sau poate pana maine, pentru a afla ce au facut favoritii tai la Cluj. Iti multumim pentru faptul ca esti un vizitator activ, te invitam sa ramai in continuare alaturi de noi. Iti cerem doar un strop de intelegere.

   • Laurentiu spune:

    Pina miine sigur nu astept.Pe site-urile de pariuri,mai exact pe bet365, dau rezultatul final destul de repede.Ma gindeam ca daca tot aveti pe cineva la meci cu un telefon e destul de simplu de dat scorul macar din 5 in 5 minute.

 • Gambon spune:

  28-26 Cluj

 • Laurentiu spune:

  Si uite cum scapa conducerea de prime
  Sigur vom termina pe 4

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.