RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu: „Cu puţină atenţie puteam obţine un rezultat de egalitate”

/ 7 decembrie 2009

PanduriiVictoria Timişoarei este considerată una meritată de antrenorul Pandurilor, Liviu Ciobotariu declarând însă că echipa sa a fost aproape de un rezultat pozitiv.

După zece etape de campionat în care n-au gustat din cupa victoriei, Pandurii au avut puţine şanse de a penetra apărarea timişorenilor, antrenorul Liviu Ciobotariu pregătind o tactică bazată pe apărare şi contraatac:

Vox  Ciobotariu – meci Timişoara

Incapacitatea Pandurilor de a pune mai multă presiune pe adversar după ce a fost condusă pe tabelă şi de a pune în pericol poarta lui Pantilimon a fost pusă de Ciobotariu pe seama oboselii:

Vox  Ciobotariu – cauze Timişoara

La Timişoara, Ciobotariu a avut curajul, forţat oarecum şi de indisponibilităţi, de a pune pe banca de rezerve doi tineri jucători de la echipa secundă, pe Rada şi Avramescu, însă cu doar două puncte strânse din 15 posibile, tehnicianul Pandurilor se vede obligat să câştige meciul cu Unirea Alba Iulia din ultima etapă a turului pentru a demonstra că reprezintă o soluţie viabilă pentru echipa gorjeană în acest sezon.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.