RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu: „Avem patru atacanţi foarte buni. Nu mă îngrijorează că nu au dat goluri” – AUDIO

/ 20 noiembrie 2009

raskovic cu brasov

Liviu Ciobotariu nu se teme de ineficienţa arătată de atacul Pandurilor.

Tehnicianul echipei gorjene crede că îi poate antrena pe atacanţii săi şi în curând ei vor reuşi să se descătuşeze şi să demonstreze că sunt fotbalişti de valoare:

Vox Ciobotariu – atacanţi foarte buni

Atacul Pandurilor a fost susţinut în perioada Cârţu de cuplul Raskovic-Stromajer, cei doi evoluând împreună în zece din cele 13 partide de campionat disputate până acum, însă doar Raskovic a reuşit să înscrie, şi acesta marcând o singură dată. Tilincă a prins în acest sezon şapte meciuri, unul singur din postura de titular, în cele 277 de minute jucate el reuşind un singur gol, ultimul înscris de Pandurii, cel care a adus egalitatea pe tabelă în meciul cu Gloria Bistriţa. Al patrulea atacant despre care vorbeşte Ciobotariu este spaniolul Arrieta. Acesta a jucat în opt partide, o singură dată ca titular, nu a marcat niciun gol în acest sezon, ca şi Stromajer, iar în ultimele patru etape nu a făcut parte din lotul de 18 jucători cu care antrenorii au atacat rundele respective.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.