RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, marii perdanţi ai primei etape a returului

/ 21 februarie 2010

Optimismul oficialilor Pandurilor, care visau înaintea debutului returului fie la 12 puncte în primele 5 partide, fie la unul dintre locurile 6-8 drept obiectiv realizabil, s-a lovit de pragmatismul şi jocul mult mai consistent al celor de la Astra, care au reuşit să-şi ia înapoi punctele pierdute acasă în debutul sezonului.

După o primă repriză dominată de oaspeţi, dar punctată de marile ratări ale lui Kamara şi Cardoso, ambele rodul unor faze create de Lazic, sârbul fiind singurul jucător al Pandurilor care s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, gorjenii au clacat inexplicabil în partea a doua a jocului.

Mai întâi a fost faza lui Strătilă, cel care în minutul 69 a pătruns în careul Pandurilor, a şutat în transversala porţii lui Stanca, iar mingea ajunsă la Diego Silva a fost transformată în gol de atacantul Astrei, chiar dacă Rusu a încercat să împiedice golul cu preţul unui henţ în suprafaţa de pedeapsă. Pandurii au rămas inerţi, fără replică, deşi Astra nu avea voie să plece neînvinsă de la Târgu Jiu, iar de apatia din jocul gazdelor a mai profitat şi Paulinho, jucătorul introdus pe teren de Nicolo Napoli reuşind să dejoace pasul la offside făcut de apărarea gorjeană şi să-l execute pe Stanca dublând avantajul oaspeţilor în minutul 80.

În vreme ce Ceahlăul a câştigat în Ghencea, Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate cu Vasluiul, Poli Iaşi a bătut Rapidul, Unirea Alba Iulia a etalat un joc frumos în deplasarea de la Braşov, iar Universitatea Craiova a pierdut poate şi pe mâna arbitrilor la Dinamo, Pandurii au fost singura echipă care în acest debut de retur a strâns în dreptul său doar minusuri, iar programul etapelor viitoare îi crează deja insomnii lui Ciobotariu, un antrenor căruia i s-a cerut deja demisia de către tribunele nemulţumite de jocul echipei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.