RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jose Vilaca se lasă greu convins să revină la Pandurii

/ 4 ianuarie 2010

Preparatorul fizic Jose Vilaca se lasă greu convins să revină la Pandurii, singurul capitol la care nu s-a căzut de acord fiind cel finaciar, spune preşedintele echipei gorjene, Marin Condescu.

„Am purtat cu profesorul Vilaca trei runde de negocieri însă până acum ele nu s-ai finalizat pentru că ceea ce cere el acum nu putem noi oferi în acest moment. Preţul este singurul lucru care a făcut ca acest contract să nu fie semnat până acum, în rest totul este pus de acord între noi şi el. Poate după Cupa Africii va gândi altfel şi va accepta oferta noastră aşa cum este ea acum”, a declarat Marin Condescu referindu-se la discuţiile purtate cu preparatorul fizic portughez.

Vilaca se află în stafful tehnic al naţionalei statului Burkina Faso, echipă ce participă în această lună la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie ce va începe pe 10 ianuarie şi care este găzduită de Angola. Burkina Faso face parte din grupa B alături de naţionalele Coastei de Fildeş, Ghanei şi a statului Togo şi are şanse minime de a se califica în faza următoare a competiţiei.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.