RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius, eroul pandurilor

/ 5 martie 2013

Lituanianul Deyvidas Matulevicius a reușit să impresioneze în acest început de sezon de primăvară, atacantul Pandurilor marcând toate cele trei goluri ale echipei sale, goluri cu care gorjenii și-au adunat la zestrea avută alte șase puncte.

matu bucurie gol        Antrenorul Cristi Pustai recunoaște meritele lui Matulevicius, dar și faptul că jucătorul a profitat la maxim de o șansă apărută în ultimul moment: „E un mod plăcut de a demonstra unui antrenor că s-a păcălit în prima fază. Mi-a dovedit că este un jucător bun, care dorește să joace”, au fost cuvintele prin care Pustai i-a mulțumit jucătorului lituanian pentru reușitele care i-au făcut un debut perfect pe banca Pandurilor.

Tânărul atacant lituanian spune că doar și-a făcut treaba și că meritul este al întregii echipe: „De ce să spunem că am fost erou? Nu, am câştigat ca o echipă, împreună, am muncit mult pentru această victorie şi am reuşit-o. În fotbal e aşa mereu, dacă ai noroc, câştigi, dacă nu ai, nu câştigi. Încerc mereu să muncesc mult, să joc bine. Ca atacant, trebuie să dau goluri, asta mi-e meseria şi trebuie s-o fac bine. Cred că trebuie să facem paşi mici spre calificarea în Europa. Mai avem multe meciuri de jucat şi trebuie să câştigăm cât mai multe pentru că diferenţa între primele 5 echipe e destul de mică. Trebuie să câştigăm fiecare meci şi apoi vom juca în Europa”, a declarat Matulevicius.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.