RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş: „Dorinţă mai mare de a câştiga nu am avut niciodată…”

/ 19 decembrie 2011

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraș, spune că regretă faptul că echipa sa nu a încheiat cel mai bun an din istoria clubului cu o victorie în ultimul meci din 2011, dar nu are ce reproșa niciunui jucător.

„Vă spun sincer, dorinţă mai mare de a câştiga ca cea de astăzi nu am avut niciodată, dar fotbalul se joacă pe goluri. Adversarul a venit cu o atitudine agresivă, şi-a dorit să plece neînvins de aici. Poate în prima repriză am fi putut face 2-0 şi s-ar fi terminat jocul, în repriza a doua poate ar fi putut ei să facă 2-1 şi s-ar fi terminat jocul. E un rezultat echitabil şi să ne mulţumim cu acest punct chiar dacă nu ne convine. În sport nu întotdeauna ce-şi propui şi realizezi. Ultima impresie contează. Ar fi fost cea mai mare victorie, pleca publicul liniştit de sărbători acasă, aveam şi noi linişte. Până la urmă suntem în grafic”, a declarat Petre Grigoraș despre meciul cu Ceahlăul Piatra Neamț, meci încheiat nedecis, scor 1-1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.