RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Christian Obodo a semnat cu Pandurii!

/ 9 iulie 2016
Nigerianul are 32 de ani și ultimul sezon l-a petrecut în Liga 1, la Concordia Chiajna.

picture(width=400)-56edc31a95f9cfbd57000001Pandurii continuă să se miște bine pe piața transferurilor și, potrivit DigiSport, a parafat al patrulea transfer al acestei veri. Este vorba despre mijlocașul central Christian Obodo, care a jucat pentru Concordia Chiajna în sezonul precedent, având evoluții apreciate în tricoul ilfovenilor. 4 goluri în 17 partide a reușit nigerianul la fosta echipă.

În vârstă de 32 de ani, Obodo are 21 selecții la naționala țării sale, iar de-a lungul carierei a strâns peste 200 de partide în Seria A, la formații precum Perugia, Fiorentina, Udinese și Lecce.

Conform aceleași surse, acesta va încasa la Pandurii un salariu de 6000 de euro lunar, contractul fiind semnat pe un singur an, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

De asemenea, sunt șanse mari ca trupa lui Petre Grigoraș să dispute turul 3 preliminar și, dacă va fi nevoie, playoff-ul Europa League la Severin. În cazul în care vor ajunge în grupele EL, gorjenii se vor „muta”pe Cluj Arena pentru jocurile europene.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.