RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Favoritele s-au impus lejer

/ 14 martie 2016
Campionatul județean de fotbal a programat o nouă rundă în Gorj, o rundă în care primele clasate și-au tăiat partea leului și s-au impus fără probleme în fața unor echipe evident mai puțin motivate.

IMG_7307După un 9-0 cu care s-a impus la Stoina, liderul Ligii a 4-a gorjene, Gilortul Târgu Cărbunești, s-a oprit la un set la zero pe teren propriu în fața celor de la Minerul II Mătăsari. Tot cu 6-0 a câștigat și Știința Turceni, dar în deplasare, pe terenul celor de la Știința Godinești. Scorul etapei s-a înregostrat la Bălești, acolo unde echipa antrenată de Dan Vasilică a înscris de 16 ori în poarta celor de la Jiul Rovinari, o echipă care trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, situația reflectându-se și în clasament, acolo unde rovinărenii sunt penultimii.

În Liga a 5-a, după etapa din weekend, lupta pentru primele poziții s-a ascuțit, trei echipe fiind departajate de doar două puncte. Triumful Borăscu a remizat în deplasare cu Bradul Polovragi și mai are un singur punct avans față de Viitorul Plopșoru, învingătoare pe teren propriu cu 4-1 în fața celor de la AS Aninoasa, însă foarte mult s-a apropiat și Gilortul Bengești, care s-a impus pe teren propriu cu 6-1 în fața celor de la Avântul Baia de Fier. A patra clasată, Viitorul Brănești, a obținut și ea o victorie la scor, 7-2, în deplasare, în dauna celor de la Progresul Bumbești Pițic.

Din păcate, această rundă a adus cu ea și o primă neprezentare în partea a doua a campionatului, Oltețul Alimpești nefăcând deplasarea la Cătunele, pentru meciul cu Viitorul.

Liga a 4-a, rezultatele etapei a 19-a:     
Gilortul Târgu Cărbunești – Minerul II Mătăsari  6-0
Internațional Bălești – Jiul Rovinari  16-0
Energetica Tismana – Petrofac Țicleni  0-2
Petrolul Bustuchin – Unirea Crușeț  1-4
Știința Hurezani – Viitorul Negomir   4-0
Parângul Bumbești-Jiu – Avântul Bărbătești  3-2
Știința Godinești – Știința Turceni  0-6
AS Stejari – Vulturii II Fărcășești  1-5

Liga a 5-a, rezultatele etapei a 19-a:
Progresul Bumbești-Pițic – Viitorul Brănești 2-7
Bradul Polovragi – Triumful Borăscu 3-3
Viitorul Plopșoru – AS Aninoasa 4-1
CS Novaci – Flacăra Roșia de Amaradia 2-2
Gilortul Bengești – Avântul Baia-de-Fier 6-1
Unirea Bolboși – Unirea Dragotești 3-0
AS Scoarța – Foresta Văgiulești 3-3
Viitorul Cătunele – Oltețul Alimpești (neprezentare Oltețul Alimpești).

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.