RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maseurul Energiei, Daniel Popescu, a intrat în greva foamei!

/ 20 februarie 2016
Soarta echipei de baschet nu îi lasă indifirenți pe cei care o iubesc. Primul om care a luat hotărârea să intre în greva foamei pentru Energia este maseurul baschetbaliștilor, Daniel Popescu.

12752078_1066498860073566_957332605_oÎncepând de azi-noapte, în fața sediului CEO, Daniel Popescu, cunoscut pentru iubitorii baschetului sub pseudonimul de PIP, a intrat în greva foamei și nu va renunța până ce problemele la Energia nu se vor rezolva: „Eu sunt reprezentantul sportivilor, handbal şi baschet. Nu cer nimic. Cer doar continuitate, atât. Nu o fac pentru mine, o fac pentru cei care ne-au bucurat ani de-a rândul cu rezultatele echipelor. Sunt în greva foamei începând de azi noapte de la ora 1:03 şi nu voi renunţa până ce nu se va rezolva problema echipelor de sport” a declarat Popescu.

De asemenea, mai mulți suporteri au de gând să facă același lucru, anticipându-se și proteste de amploare, care se vor manifesta sub diferite forme. Baschetbaliștii sunt cei care au adus cele mai mari bucurii și performanțe pentru sportul gorjean. Locul 3 în EuroChallange nu este la îndemâna oricui, iar dintre echipele românești sunt șanse mari ca niciuna, vreodată, să mai ajungă unde a ajuns Energia.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Vlad spune:

    In caz ca nu ati gasit sau obsevrat, Energia joaca la Pitesti cu echipa de juniori si antrenor Alionescu. Mi-ar placea sa aflu ce se intampla cu restul jucatorilor si daca exista vreo perspecriva pe mai departe. In rest, Respect si multumiri celor care au alcatuit si antrenat echipa pana acum.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.