RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bogdan Popescu este foarte aproape de Energia Târgu Jiu

/ 4 februarie 2016
Fostul internațional român s-a aflat în tribunele sălii Trivale, la umilința suferită de Energia în fața lituanienilor de la Pieno, scor 85-101, dar care, totuși, nu a periclitat calificarea gorjenilor, aceștia primind o mână mare de ajutor din partea Cibonei prin victoria din Franța.

popescu

Energia Târgu Jiu are sarcina de a ieși dintr-o perioadă plină de rezultate negre, dar asta se pare că nu se poate face în actuala componență de la nivelul lotului de jucători. De la venirea lui Hristu Șapera nu s-a efectuat nicio modificare, chiar dacă tânărul tehnician a spus clar că își dorește acest lucru, dar timpul nu i-o permite.

Până să umble la jucătorii străini, gorjenii au căutat în ultimele zile să-și asigure serviciile unui autohton consacrat, care a mai trecut prin curtea Energiei la chiar primul sezon după promovare, dar care se află actualmente sub contract cu SCM U Craiova. Este vorba despre Bogdan Popescu, pivotul de 38 de ani mai aflându-se în tratative cu Energia și după ce s-a despărțit de BC Timișoara din cauza problemelor financiare, însă atunci acesta a ajuns până la urmă în Bănie.

Popescu a jucat în 18 partide pentru Craiova în ediția curentă, cu medii de 9.2 puncte și 5.2 recuperări. Pentru ca mutarea în Gorj să se materializeze, el va trebui să-și rezolve probleme cu SCM U pentru a fi liber să plece și să-și pună semnătura pe contractul oferit de Energia Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.