RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mergea, învins de Tecău în finala Turneului Campionilor

/ 23 noiembrie 2015
Turneul Campionilor de la Londra a adus în acest an România în prim planul tenisului la dublu. „Vinovați” pentru această postură sunt gorjeanul Florin Mergea și Horia Tecău, jucători care după ce au pornit împreună în lumea tenisului câștigând multe turnee la juniori au ales să meargă pe drumuri diferite, dar care iată, se intersectează deseori în ultima vreme, iar bucuria este cu atât mai mare cu cât îi vedem duelându-se în finale. Iar acum a fost vorba nu de o simplă finală, ci de finala finalelor, Turneul Campionilor adunând la start cele mai bune opt perechi ale sezonului.

tecau-mergea-barclays      Câștigând cele două grupe din care au făcut parte, perechile Mergea/Bopanna și Tecău/Rojer nu au avut probleme în a câștiga și semifinalele, iar finala a fost o sărbătoare în România, orice rezultat aducând trofeul în țara noastră. Din păcate pentru noi, gorjenii, Tecău și colegul său, Rojer, au fost în această finală, ca și în întregul sezon, trebuie să recunoaștem, peste perechea gorjeanului nostru, Mergea/Bopanna, finala fiind câștigată de Tecău/Rojer cu 6-4, 6-3. Chiar și învinși, Mergea și Bopanna sunt niște învingători, parcursul lor din acest an fiind unul excelent și dătător de speranțe pentru ceea ce va urma în 2016!

„Jucăm împreună de câteva luni şi cred că rezultatele sunt extraordinare. Vreau să îi felicit pe adversarii noştri de azi. Îl ştiu pe Horia de când aveam şase ani. Îi felicit pentru un sezon incredibil. Vreau să îi mulţumesc soţiei mele, alăuri de care am început această călătorie cu patru ani în urmă. Eşti centrul Universului meu şi nu aş fi aici fără tine. Te iubesc!”, Florin Mergea.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.