RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Locul 3 la Cupa Bucureștiului

/ 9 august 2015
De joi până duminică, echipa de handbal a Energiei a participat la Cupa Bucureștiului, o competiție la care au mai participat cinci echipe, trei bucureștene plus HC Vaslui și HC Odorhei.

energia newÎntr-o grupă dificilă, cu CSM București și HC Odorhei, echipa lui Liviu Andrieș a debutat cu stângul, pierzând categoric joi, cu scorul de 35-28, în fața echipei bucureștene. Energia a reușit însă vineri un joc mai bun contra câștigătoarei Cupei Challenge. Gorjenii s-au impus cu 29-27 în fața echipei antrenate de Vlad Caba și, după ce CSM București a învins și ea pe HC Odorhei, Energia avea să joace duminică în finala mică a turneului de la București contra Stelei.

În ultimul meci disputat la Cupa Bucureștiului, Energia a avut două reprize complet diferite. Dacă în prima parte a jocului trupa lui Andrieș a dat impresia că va câștiga lejer confruntarea cu echipa de care fusese învinsă chiar la Târgu Jiu, la primul turneu disputat în această vară de handbaliștii gorjeni. Conducând cu 17-13 la pauză și menținând o diferență de 4-5 goluri și în prima parte a reprizei secunde, Energia a cedat însă pe final. Steaua a condus cu 33-32, dar Energia a înscris ultimul gol din timpul regulamentar de joc, așa că pentru stabilirea echipei care a completat podiumul turneului s-a apelat la departajarea prin aruncări de la 7 metri. Energia a fost mai precisă, a înscris de patru ori de la 7 metri în timp ce Steaua a făcut-o doar de două ori, așa că  la final, trupa lui Andrieș s-a clasat pe locul al treilea, cu un bilanț echilibrat, o victorie, o înfrângere și un egal.

Rezultatele Cupei Bucureștiului

Grupa A
Dinamo București – Steaua București 34-25
Steaua București – HC Vaslui 36-31
Dinamo București – HC Vaslui 45-41

Grupa B
CSM București – Energia Târgu Jiu 35-28
HC Odorhei – Energia Târgu Jiu 29-27
CSM București – HC Odorhei 34-29

Locurile 5-6: HC Vaslui – HC Odorhei 24-30
Locurile 3-4: Energia Târgu Jiu – Steaua București 33-33 (4-2 – după 7 metri)
Locurile 1-2: Dinamo București – CSM București 30-27

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.