RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alin Buleică, la Concordia Chiajna

/ 10 iulie 2015
Acesta s-a alăturat deja formației din județul Ilfov, după doi ani petrecuți la Târgu Jiu, care au cuprins și un împrumut la Universitatea Cluj.

IMG_9451

După ce n-a reușit cea mai impresionantă campanie de achiziții a verii, Pandurii Târgu Jiu l-a pierdut pe Alin Buleică. Jucătorul în vârstă de 23 ani a ajuns la un acord cu formația ilfoveană Concordia Chiajna, pentru care va evolua în ediția 2015/2016 a Ligii 1, ediție care debutează astăzi cu partida dintre FC Voluntari și CSMS Iași.

Buleică a ajuns la Târgu Jiu de la CS Turnu Severin în 2013, iar la scurt timp a fost împrumutat de gorjeni la Universitatea Cluj. În vara aceluiași an i-a expirat împrumutul în Ardeal și s-a întors la Pandurii, unde a îmbrăcat tricoul alb-albastru în 74 de partide în toate competițiile, marcând 6 goluri și reușind alte 6 assisturi. Alături de Pandurii, acesta a evoluat și în Europa League, în 8 meciuri, soldate cu un gol și o pasă de gol.

Pandurii Târgu Jiu i-a mai pierdut în această vară pe Cordoș, plecat la FC Botoșani, pe Eric, Pintilii și Matulevicius, ajunși la Matsumoto Yamaga, Al-Hilal, respectiv FC Tobol. Paraskevas și Nistor au rămas liberi de contract, ultimul încheindu-și conturile cu gruparea franceză Evian. Dan Nistor a fost surprins la un antrenament condus de Edi Iordănescu și poate reveni înapoi în Gorj.

Totodată transferul lui Erico la Beitar Ierusalim a picat, iar brazilianul va face în continuare parte din lotul oltean. În schimb, Nikola Vasiljevic s-a accidentat într-unul dintre amicalele din Olanda și va sta departe de gazon între 4 și 5 luni.

Pandurii Târgu Jiu are luni primul meci al noului sezon de Liga 1, la Timișoara, cu ACS Poli, programat pentru ora 21:00.

www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

  • cris spune:

    De Ciprian Brata de ce nu scrieti ca a fost lasat sa plece liber de contract si a ajuns la o echipa de Europa League?? Si el a fost jucatorul echipei in sezonul trecut!!!

    • Brata si-a terminat un contract, daca nu ma insel, de cinci ani, perioadă în care a avut numeroase sanse de a demonstra ca nu are doar calitati, ci si vointa! Din pacate, Brata, in care si eu am crezut o vreme, desi a beneficiat de increderea tuturor antrenorilor trecuti pe aici, nu e unul care sa nu-i fi dat sansa sa joace macar 2-3 meciuri ca titular la Pandurii, dar el a dezamagit continuu. Nu stiu daca e de vina Pandurii pentru acesti ani irositi de Brata, dar imi aduc aminte cu acelasi regret ca jucatorul n-a rupt gura targului nici pe unde a fost imprumutat. In rest, ce sa zic, sa aiba mai multa bafta acolo unde s-a dus, la Botosani! Si mai mult decat bafta, sa aiba si dorinta de a face performanta. Ca altfel, e lumea plina de exemple de genul asta. Mitea iti spune ceva?…

  • Leo spune:

    Narcis Raducan si Edi Iordanesu isi bat joc de echipa.Rau a mai ajuns clubul,,, pe mana unor incompetenti

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.