RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amical incert

/ 2 iulie 2015
Pandurii s-a întors din Olanda cu un deficit important la capitolul jocurilor de verificare și spera să poată să repare ceva din acest minus al perioadei de pregătire cu un joc amical la Severin, în acest weekend.

IMG_3160Edi Iordănescu cere cu insistență un meci, chiar și el se implică în căutarea unui adversar, însă lucrurile sunt extrem de complicate și este posibil chiar să nu se dispute nici acest ultim joc amical înaintea startului de campionat: „Încă nu pot să spun cu cine vom juca sâmbătă. E o problemă, iată că nu doar în Olanda am avut această problemă, ci și aici, acasă. Căutăm cu disperare, sârbi ne-au cam închis porțile, și echipele de acolo cam sunt plecate, acum căutăm ceva în Bulgaria. Chiar și eu am vorbit cu un prieten de-al meu, un fost asociat, care a fost implicat la o echipă din Sofia, căutăm cu disperare să găsim un adversar. Vrem neaparat să jucăm un amical acolo, să ne obișnuim și nou cu gazonul de acolo, cu nocturna. Echipele de la noi din Liga a 2-a nu s-au reunit, echipe de liga a 3-a nu am vrut. E o problemă… Există riscul de a nu avea cu cine juca, dar nu vreau să iau în calcul această posibilitate. Am vorbit și cu Marius Baciu, dar a ales Voluntariul. E acolo, aproape de el, joacă între ei… E greu să-i conving să vină la Severin, iar eu trebuie să joc aici. Am mare nevoie de acest joc, și așa avem un minus de jocuri amicale în această perioadă”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.