RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baschetbaliștii Energiei au împărțit flori și mărțișoare cu ocazia zilei de 1 martie

/ 2 martie 2015
Acțiunea baschetbaliștilor gorjeni a venit după un succes foarte important obținut în Ardeal, pe terenul celor de la CSU Sibiu.

rom_0347-qpr

Ieri, cu ocazia zilei de 1 martie, jucătorii Energiei au oferit flori și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor prezente în încinta Shopping City Târgu Jiu. De la această acțiune au lipsit, motivați, tehnicianul Antonis Constantinides, dar și americanii Porter Troupe și Giordan Watson. În rest, toată lumea a răspuns afirmativ inițiativei, în frunte cu secundul Claudiu Alionescu, câțiva dintre jucătorii proaspetei sfert-finaliste a FIBA EuroChallange fiind însoțiți de prietene.

Micii susținători ai echipei de baschet au fost cei mai încântați de întâlnirea cu favoriții, deoarece au avut ocazia să-și completeze colecția de autografe și nu numai. Glyniadakis&Co. au lansat celor prezenți și o invitație la jocul cu Steaua, de pe teren propriu, programat pentru miercuri, 4 martie, ora 17:45. După Steaua, câștigătoarea Cupei României se va deplasa în Banat, pentru înfruntarea cu Timba, iar marțea viitoare, pe 10 martie, formația franceză Le Mans este așteptată în orașul lui Brâncuși.

O galerie foto cu vizita baschetbaliștilor Energiei, în prima zi din luna martie, a celui mai important complex comercial din orașul nostru, puteți vizualiza pe site-ul oficial al clubului oltean, AICI.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.