RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antrenament reușit înainte de jocul cu Egis Kormend

/ 7 decembrie 2014

Energia a respectat postura de favorită a etapei a X-a și a surclasat-o pe Timba Timișoara, la Târgu Jiu.13-600x362

Câștigătoarea Cupei României i-a gazduit în această etapă pe bănățenii de la Timba Timișoara. Într-o partidă în care Energia pleca clar ca favorită, aceasta și-a impus ritmul încă din primele secvențe, neacordându-le adversarilor nicio șansă de a spera măcar la un rezultat pozitiv. Diferența de valoare dintre cele două loturi i-a permis cipriotul Antonis Constantinides să ruleze întreaga garnitură, jucători ca Baris Aktas sau Vasile Ștefan petrecând un număr consistent de minute pe parchet ieri seara. Tânărul Răzvan Bratoloveanu a punctat și el la ultima fază a încleștării, stabilind rezultatul final: 81-61 (25-17, 14-10, 24-11, 18-23). Cu toate acestea, marcatul prinicipal a fost Nemanja Milosevic, cu 18 puncte, la care a mai adăugat 8 recuperări. Tal Karpelesz l-a urmat pe muntenegrean, cu 15 puncte și 5 mingi prinse la panou.

Louis Darby și Daniel Tudosă au absentat în această încleștare, ambii fiind accidentați.

Pentru gorjeni urmează un meci deosebit de important, în EuroChallange, împotriva celor de la Egis Kormend. Cele două formații își dau întălnire marți, la Târgu Jiu, într-un joc în care se poate stabili calificarea mai departe în această competiție. În tur, maghiarii s-au impus, pe teren propriu, la un singur punct diferență.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.