RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Concurs pentru mascota Energiei

/ 7 octombrie 2014

Clubul Sportiv  Energia Târgu Jiu a lansat, începând de ieri, 6 octombrie, un concurs pe placul propriilor suporteri. Aceştia sunt puşi în postura de a-şi imagina mascota echipei favorite, cea mai bună idee urmând a fi adoptată şi, bineînţeles, premiată.

74-cupa_romaniei_prezentare_cupa_sala_sporturilor1

Clubul Sportiv Energia și site-ul oficial al clubului, www.csenergia.ro, organizează un concurs pentru alegerea mascotei clubului Energia. Conducerea clubului a decis lansarea unui concurs pentru stabilirea unei mascote care să reprezinte clubul gorjean.

Participanții la acest concurs, de imaginat mascota, vor trimite reprezentarea grafică a mascotei imaginate ca fiind potrivită să reprezinte clubul Energia. De asemenea, participanții la acest concurs sunt rugați să trimită propuneri pentru numele mascotei. Fiecare participant poate trimite un număr nelimitat de variante, atât pentru reprezentarea grafică a mascotei cât și pentru numele acesteia. Propunerile, împreună cu datele de identificare ale participanților (nume, adresă mail, respectiv un număr de telefon) se trimit la adresa [email protected].

Mascota trebuie să fie o figură simpatică, în culorile clubului, roșu și albastru, care să inspire forță, încredere, dinamism..etc.

Concursul se desfășoară în perioada 6 octombrie – 27 octombrie. Creatorul variantei ce va fi adoptată drept mascotă a clubului Energia, va fi premiat.Valoarea premiului și condițiile de acordare a acestuia se vor anunța în scurt timp. Creaţia va apărea pe toate materialele promoţionale şi informative care promovează clubul Energia, aşa arată comunicatul apărut pe site-ul oficial al clubului în ceea ce priveşte viitoarea imagine a echipelor de baschet şi handbal.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

 • Florin spune:

  Tara arde și baba se piaptănă!

 • coco spune:

  propunere de mascota:omul din spatele antrenorului, care sare in sus ca o minge si da indicatii foarte pretioase, el fiind preparator fizic!

 • Hammer spune:

  Neaparat sa aiba mustati! Si ochelari…

 • pro spune:

  Actualul personaj,care este posesorul costumului de soarece miop sau intelectual,batut in cap (inclusiv costumul!!!)intr-un tricou in culorile clubului,este figura reprezentativa a galeriei gorjene.Asa se poate face economie si ce rost are sa acoperi asemenea figura carismatica.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.