RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius, convocat la naţionala Lituaniei

/ 6 octombrie 2014

Jucătorul de 25 de ani a reuşit să marcheze în primul joc din preliminariile EURO 2016, împotriva celor de la San Marino.

IMG_0450-600x400

Atacantul pandur, Deivydas Matulevicius, a fost chemat din nou la reprezentativa Lituaniei, după ce, în prima partidă din preliminariile EURO 2016, acesta a înscris în succesul repurtat împotriva celor de la San Marino, scor 2-0. În timp ce întreagă echipă olteană se bucură de trei zile libere după eşecul suferit la Cluj Napoca, campionatul intern fiind întrerupt pentru meciurile echipelor naţionale, jucătorul de 25 de ani a intrat deja în programul selecţionatei Lituaniei. Sâmbăta aceasta, respectiv marţea viitoare, Matulevicius va avea şansa să îmbrace tricoul reprezentativei pregătite de Igoris Pankratjevas, în partidele cu Estonia şi Slovenia. Ambele dispute vor avea loc în capitala Lituaniei, Vilnius. Acesta va reveni sub comanda lui Petre Grigoraş după meciul cu Slovenia, urmând să intre în focurile pregătirii etapei cu numărul XI care, pentru Pandurii Târgu Jiu, va avea loc pe teren propriu, împotriva ardelenilor de ASA Târgu Mureş.

În altă ordine de idei, în această săptămână, gorjenii nu se vor pregăti doar pe plan intern. Aceştia se vor deplasa la Severin pentru a disputa, cu CS U Craiova, un joc amical, programat pentru sâmbătă, ora 16:00.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.