RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bibirig crede că Energia are nevoie de răbdare

/ 7 septembrie 2014
Antrenorul Leonard Bibirig, care a învins de două ori Energia în ceva mai mult de o lună de zile, crede că echipei gorjene îi lipsește omogenitatea și că pentru acest lucru este nevoie de un timp destul de lung.

Bibirig dă exemplul echipei sale, însă mărturisește că lui Andrieș trebuie să-i fie mult mai greu atâta timp cât nou veniții Energiei sunt jucători străini, aduși din toate colțurile Europei: „La Energia trebuie avută răbdare, prin același lucru am trecut și noi anul trecut, în Divizia A. Am adus 7-8 jucători noi iar timpul de omogenizare a durat între 5 și 7 luni de zile. Dacă mie mi-a fost greu cu jucători români, îmi închipui cât de greu e cu jucători străini, care vin dintr-o altă șară, cu altă cultură, cu altă mentalitate. Totul este diferit. Nu rămâne decât să-i urez succes omologului meu, să aibă răbdare. Campionatul este foarte lung și surprizele pot să apară de la o etapă la alta. Nu mai sunt echipe mici și echipe mari, meciurile se vor decide la mare luptă”, a declarat antrenorul celor de la HC Vaslui după meciul câștigat la Târgu Jiu, în fața Energiei.

 www.sportingorj.ro
 
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.