RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Perioadă liniştită la Energia

/ 29 mai 2014

Energia Rovinari a încheiat sezonul 2013-2014, de aproape o lună, dar oficialii clubului gorjean nu se grăbesc în ceea ce priveşte luarea deciziilor.

logo-basket

Dacă echipa de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu a început deja campania de achiziţii în vederea abordării viitorului campionat, la secţia de baschet este linişte şi pace, conducerea clubului aflându-se încă în perioada de tatonare, nici postul de antrenor principal nefiind o certitudine la proaspăta câştigătoare a Cupei României: „Deocamdată, nu sunt noutăţi la echipa de baschet. Din moment ce se va semna cu un antrenor, vor apărea şi noutăţile. Având în vedere că Energia va debuta şi în EuroChallange, lotul echipei ar trebui să fie puternic întărit cu jucători de o certă valoare, prioritar pentru preşedintele clubului, Laurenţiu Răuţ, fiind şi aducerea de jucători autohtoni: „Avem în calcul şi aducerea de jucători români deoarece dorim să construim o echipă competitivă, iar de aceea, vom avea nevoie şi de jucători autohtoni care să facă diferenţa. Avem jucători în vizor, dar aşteptăm să se încheie şi ultimele faze ale playoff-ului”. Totodată, acesta consideră că Marcel Ţenter nu este o pierdere pentru Energia, selecţionerul României alegând să meargă la fosta campioană a Ungariei, Alba Fehervar:  „Marcel Ţenter nu este o pierdere pentru echipa noastră, probabil că dacă ni l-am fi dorit cu adevărat, acesta era deja antrenorul Energiei. Am decis să mergem pe altă pistă. Nu am fost refuzaţi de către acesta, dar nu este o pierdere pentru noi, cât nici pentru el. Faptul că a ales să meargă în Ungaria, nu este un pas înapoi pentru Marcel”, a mai spus Răuţ.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.