RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSŞ Târgu Jiu, debut cu victorie la Turneul Final

/ 21 mai 2014

În ciuda victoriei reuşite în faţa lui Dan Dacian Bucureşti, scor 77-64 (12-14, 20-13, 15-18, 30-19), elevii lui Gabriel Bekeş şi Ionuţ Berca nu au arătat un joc încântător, oaspeţii aflându-se la conducere, pe mai toată perioada încleştării.

 sport_04

Partida a început timid pentru ambele formaţii, primele puncte venind după mai bine de două minute de joc. Totuşi, băieţii lui Gabriel Bekeş au intrat mai bine în meci decât adversarii lor, iar la jumătatea primului sfert, aceştia conduceau la o diferenţă de patru lungimi. Pănă la finalul sfertului de debut, oaspeţii au  reuşit să restabilească echilibrul partidei, la prima pauză, tabela indicând un avantaj minim pentru echipa din capitală, scor 14-12.Tinerii baschetblişti gorjeni au intrat mai determinaţi în sfertul secund, acest lucru ajutându-i să preia din nou conducerea meciului. Astfel, jumătatea încleştării o găsea pe CSŞ Târgu Jiu în avantaj, scor 32-27. Datorită jocului bun arătat de Silviu Sanda (22 puncte) şi Adrian Vlad (22 puncte), pe alocuri, amfitrionii au reuşit desprinderea pe tabela de marcaj. Înainte de ultima pauză, oltenii aveau un avantaj fragil, de două puncte, scor 47-45. Echipa gazdă nu s-a regăsit nici după ultima pauză, aceasta comitând din ce în ce mai multe greşeli în ofensivă. Însă, împinşi de la spate de un public numeros, gorjenii au reuşit să se desprindă decisiv aproape de finalul partidei. Scor final: 77-64 (12-14, 20-13, 15-18, 30-19).

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.