RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pregătirile pentru Cupa Gorjului, în linie dreaptă

/ 12 mai 2014

Sfârșitul acestei săptămâni va aduce lumea bună a automobilismului în Gorj, la Rânca, unde va avea loc „Cupa Gorjului”, competiție ce se înscrie în calendarul Federației Române de Automobilism Sportiv ca primă etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă – Dunlop 2014.

raliu         Directorul organizatoric al cursei, Constantin Ciufrilă, dă asigurări că și această ediție va fi una de succes: „Suntem în prezent la capitolul pregătirilor de concurs, înscrierile au început deja și se vor închide vineri, la ora 20:00. Avem la această oră deja 30 de concurenți înscriși și ne așteptăm ca la cursă să ia startul mai mult de 60 de piloți”, a declarat Ciufrilă. Din Gorj, la această competiție și-a anunțat prezența până acum un singur pilot, Lucian Protesaru, care va concura pe un Subaru Impreza la Grupa A. Competiția va fi onorată de piloți experimentați și cu palmares important: „Dintre piloții consacrați ce vor lua startul la „Cupa Gorjului” i-aș aminti, printre alții, pe Lucien Hora, pe o Lola F3000, Ovidiu Zaberca, pe un Mitsubishi Evo 7, sau Paul Andronic, pe un Mitsubishi Evo 9”, a anunțat Constantin Ciufrilă. Acesta face cunoscut că pregătirile sunt în linie dreaptă și atât concurenții cât și spectatorii se vor bucura de un concurs organizat ca la carte: „Ne pregătim ca la Rânca traseul să fie bine pus la punct, totul să fie perfect din punct de vedere organizatoric, să fie bine inscripționat și curat”, a mai declarat Constatin Ciufrilă, directorul organizatoric al cursei dotate cu „Cupa Gorjului”, o cursă care va avea loc la Rânca, în perioada 17-18 mai.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.