RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adina Amzucu, tare și la lungine

/ 27 aprilie 2014

Adina Amzucu, după performanța reușită în Turcia, unde a participat la un concurs internațional la care a avut o performanță egală cu cea care a câștigat proba de săritură în înălțime, a reușit să uimească acum la o altă probă.

adina amzucu            Participând la Râmnicu Vâlcea la ediția a VII-a a „Memorialului Octavian Bobo Enescu”, tânăra atletă legitimată la CS Pandurii Târgu Jiu a câștigat concursul open de săritură în lungime cu o performanță de 5,60 m. „Am decis să o înscriu de această dată doar la concursul de săritură în lungime și am avut această plăcută surpriză. Adina Amzucu nu a mai sărit în lungine acest an în aer liber și performanța reușită este una cu circa 30 de centimetri mai bună decât cea mai lungă săritură a ei de până acum”, a declarat antrenorul sportivei, Ion Bură. Impresionant este faptul că Adina Amzucu este încă junioară 3, iar performanțele cu care se câștigă acum concursurile de săritură în lungime în România la senioare se învârt undeva lângă 6,30 metri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.