RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii I de la LPS Târgu Jiu, calificați la turneul final

/ 15 aprilie 2014

În cadrul turneului semifinal disputat la Baia Mare, echipa de handbal a juniorilor I de la LPS Târgu Jiu a reușit performanța de a se califica la turneul final.

Câștigând primele două meciuri, 37-35 cu CSS 2 București și 25-21 cu CSS Baia Mare, LPS Târgu Jiu a obținut biletele pentru turneul final înaintea disputării ultimei partide. Chiar dacă a pierdut cu 38-40 meciul cu LPS Suceava, LPS Târgu Jiu a terminat pe primul loc turneul semifinal. Printre remarcații turneului semifinal s-au aflat doi dintre tinerii jucători gorjeni, extrema dreapta Bogdan Ivăchescu și interul dreapta Bogdan Mănescu.

Turneul final al Campionatului Național de handbal rezervat juniorilor I se va desfășura în perioada 7-11 mai 2014 , iar la acesta vor participa cele mai bune opt echipe de handbal din țară la această categorie de vârstă, echipa LPS Târgu Jiu având obiectiv accederea în semifinale.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.