RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – CFR Cluj 0-1 (0-0) – LIVE TEXT / Rezultat Final

/ 29 martie 2014

Pandurii caută să lege două victorii consecutive, iar un succes contra celor de la CFR Cluj ar avea darul de a scoate echipa din Ardeal din lupta pentru locul 4, ultimul ce duce în Europa.

_THD3972Pandurii Târgu Jiu – CFR Cluj 0-1 (0-0)

Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 5.000

Pandurii: Gliwa – Pleașcă, Christou, Erico, Momcilovic – Breeveld, Elton – Ciucur (min. 46 Nistor), Distefano, Nicoară (min. 72 Bud) – Giusti (min. 67 Buleică). Antrenor: Cristi Pustai.

CFR: Felgueiras –  Maftei, Piccolo, Rada. T. Lopes – Monroy, Djokovic – Deac (min. 85 Ammari), Rui Pedro (min. 74 Negruț), Costea (min. 67 Tade)- Ogbu. Antrenor: Vasile Miriuță.

Cartonașe galbene: Pleașcă (min. 51), Distefano (min. 63), Breeveld (min. 73), Momcilovic (min. 90) / Piccolo (min. 58), T. Lopes (min. 77), Rada (min. 90+3)

Arbitri: Adrian Cojocaru – Adrian Ghinguleac, Marius Nicoară. Adiționali: Dragoș Istrate, Cătălin Popa.

Flimul meciului:

Min. 9: Partida a început în nota de dominare a oaspeților, fără însă ca portarii să aibă până acum de lucru.

Min. 11: Ciucur a executat o lovitură liberă periculos în careul CFR-ului, Momcilovic a încercat să recentreze cu capul, dar faza a rămas fără rezultat pe tabelă.

Min. 15: Nicoară șut din colțul careului mare, puțin pe lângă poartă.

Min. 16: Pandurii începe să fie mai prezentă în jumătatea adversă, Distefano șutează și el de la 21 de metri, pe lângă poartă însă.

Min. 22: Ogbu șutează din unghi, mingea trece puțin pe lângă poarta lui Gliwa.

Min. 25: Erico a urcat în atac, a șutat de la mare distanță, dar a făcut-o slab și Felgueiras a reținut fără probleme.

Min, 39: Ocazie imensă pentru Pandurii. Giusti scapă singur cu Felgueiras dar șutează prost și portarul CFR-ului evită deschiderea scorului.

Min. 45: Djokovic își încearcă șutul din afara careului, mingea trece puțin peste poarta pandurilor.

Min. 56: Distefano șutează de la 20 de metri, mingea este deviată și Felgueiras prinde.

Min. 59: Nistor execută foarte bine o lovitură liberă, dar colegii săi se încurcă unii pe alții în careul oaspeților irosindu-se o mare ocazie de gol.

Min. 70: Nicoară greșește o minge la centrul terenului, balonul ajunge la Deac pe partea stângă, mingea șutată de acesta din colțul careului mare trecând puțin peste poarta lui Gliwa.

Min. 74: Erico blochează un șut violent al lui Tade din interiorul careului.

Min. 90+1: GOL CFR!!! Djokovic execută un corner mingea ajunge pe colțul lung, după o deviere a lui Rada, de unde Piccolo înscrie cu capul pentru 0-1.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • gicu spune:

    MULTUMIM psd!!!

    • acid spune:

      Pentru putin PDL!Unul face avere dar pentru fraieri nu conteaza.Vinovatii la PARNAIE nu in sport.

  • Liviu spune:

    haideti sa fim seriosi ,nici cu dinamo echipa n-a jucat nimic,a fost doar noroc si prinsi aia aiurea drept urmare meciul cu steaua la cateva zile, astazi acelasi joc penibil,lent si previzibil specific anului 2014 predat de domn’ profesor Pusztai,rusine!!! p.s. ibeh e liber de contract, n-o fi el mare scula dar decat nicoara il prefer pe ibeh chiar si nepregatit fizic

    • dan spune:

      Acum se da vina pe jucatori ca nu sunt pt constructie? Pai cand joci mereu ,chiar si acasa cu 2-3 inchizatori ce pretentii sa avem, in iarna asculata folk cu parvulescu in loc sa caute jucatori pt mijloc si creatie. Pustai este un antrenor modest si fara curaj, nu risca si nu castiga, trmura pe banca pentru o faza fixa. Oricum la dinamo am castigat nemeritat, iar la medias numai un troc ii va salva scaunul. Echipa nu joaca nimic iar el vede progresie de la meci la meci. Nu PSD-ul este de vina ci staff-ul modest si fara curaj si pricepere pt fotbalul de construtie ,de spectacol.. ..totul este la noroc ,faze fixe sau un contraatac norocos. Apropo sa-l ia acasa pe antifotbalistul paraskevas pt care mamele nu paote juca nici macar cand greseste capitanul petarda

  • Other spune:

    Un meci prost , un joc urat , rezultat meritat !

  • gorj spune:

    demisia umflatuleeeeeeeeeeee!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.