RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Circ la meciul liderului de la județ

/ 24 martie 2014

Meciul în care a fost angreanată în weekend echipa de pe primul loc din Liga a IV-a gorjeană, Gilortul Târgu Cărbunești, a fost unul care s-a transformat într-o jalnică reprezentație, arbitrul fiind nevoit să pună capăt jocului înainte de terminarea minutelor regulamentare.

IMG_8737Energetica Tismana a reușit să mențină scorul alb până în minutul 60, când gazdele au avut o repunere a mingii în joc pe care, conform nescriselor legi ale fair-play-ului, ar fi trebuit returnată jucătorilor de la Energetica. Tiron, căpitanul Gilortului, a făcut o alegere nefericită, a trimis mingea pe spațiul porții și din această fază a ieșit golul prin care gazdele au deschis scorul. Supărați pentru faptul că au repus mingea trimițând direct pe spațiul porții, oaspeții au ales să protesteze prin non-combat. Mingea a fost repusă de la centru, a fost cedată gazdelor care au înscris, lucru care s-a repetat și pentru 3-0, iar în momentul în care scorul era pe cale să devină 4-0, arbitrul întâlnirii, Robert Păsărin, a întrerupt jocul. Cauza va fi judecată la comisii, însă este greu de crezut că Gilortul ar pierde cele trei puncte din această partidă, regulamentul neavând înscris un articol care să anuleze avantajul unui gol marcat și validat, fie el și înscris cu lipsa fair-play-ului în care ar trebui să se dispute orice întâlnire.

„Îmi pare rău să spun asta, dar astfel de echipe ar trebui excluse. Cu astfel de jucători, care fac circ în loc să joace fotbal, nu se poate. Jucătorul nostru a intenționat să le dea mingea, a trimis-o spre portar, dar acesta a lăsat-o în poartă. Apoi a început circul. Probabil au terminat benzina, nu mai puteau face față jocului și din cauza asta au trecut la circ lăsând fotbalul la o parte”, a declarat antrenorul liderului, Sorin Găman, explicând faza care a dus la declanșarea evenimentelor de la Târgu Cărbunești.

Liga a IV-a, rezultatele etapei a XVII-a:
Petrofac Ţicleni – Minerul II Mătăsari 0-1
Petrolul Stoina – Parângul Sadu 1-1
AS Stejari – Internaţional Băleşti 0-1
Gilortul Cărbuneşti – Energetica Tismana 3-0 (meci întrerupt)
Ştiinţa Turceni II – Vulturii Fărcăşeşti 0-3
Unirea Cruşeţ – Viitorul Negomir 4-1
Ştiinţa Hurezani – Pandurii Padeş 1-2.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.