RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meciul Energiei Rovinari nu va fi televizat

/ 21 martie 2014

Jocul dintre Energia Rovinari şi Steaua CSM Eximbank este unul decisiv pentru lupta de accedere în playoff, dar cu toate acestea partida nu va putea fi urmărită pe “micile” ecrane.

 

alb-albastru 600 energia baschet

Deşi iniţial  acest meci ar fi trebuit să se desfăşoare luni (24.03), la solicitarea echipei gazdă, partida se va disputa duminică (23.03), cu începere de la ora 19 :00, la această dată şi oră postul DigiSport nereuşind să găsească un loc în grilă pentru a transmite jocul în direct.

Tehnicianul Energiei Rovinari, Florin Nini, consideră că ziua de luni nu este una potrivită pentru echipa sa: „La această partidă, noi suntem gazdele, aşa că am solicitat ca data şi ora disputării jocului să fie modificate deoarece ziua de luni nu este optimă pentru echipa noastră. Cu ocazia celor întâmplate, adversarii au încercat să pună presiune pe noi ”, a concluzionat antrenorul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.