RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cupa Mărțișorului, câștigată de LPS și CNTV

/ 6 martie 2014

Deja tradițională în Gorj, Cupa Mărțișorului a avut două învingătoare meritorii în echipele Liceului cu Program Sportiv Târgu Jiu, la fotbal, și cea a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, în competiția de baschet.

cupe martisor            În finala mare la fotbal, LPS Târgu Jiu a învins cu 5-3 pe CNTV, în vreme ce Colegiul Tehnic „Henri Coandă” a terminat pe locul 3 după ce a învins cu 7-3 în finala mică Liceul Energetic Târgu Jiu. De premii individuale s-au bucurat la finele competiției Bogdan Narcis Morma (LPS), care a fost desemnat cel mai bun portar, și Robert Dinulescu (CTHC), care a primit premiul pentru cel mai tehnic jucător.

La baschet, în finală, CNTV a învins clar, scor 39-20, echipa Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu”, pe locul 3 clasându-se Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu”. Cel mai tehnic jucător în competiția dedicată micuților baschetbaliști a fost desemnat Horia Aldoiu de la CNTV.

„Este o manifestare cu oarecare tradiție de acum, când la fotbal s-a ajuns la a VII-a ediție, iar la baschet la cea de-a doua. La fotbal au fost înscrise în competiție 10 echipe de la liceele gorjene, iar la baschet au participat 8 echipe de la școlile de gimnaziu. Ne bucură interesul manifestat de echipele participante și de sprijinul pe care-l primim din partea Inspectoratului Județean Gorj și a Primăriei Târgu Jiu în organizarea acestei competiții. De la anul, intenționăm ca pe calendarul Cupei Mărțișorului să mai pătrundă un sport, handbalul, astfel promovând în rândul tinerilor și acest sport”, a declarat directorul Liceului cu Program Sportiv, Gabriel Răscol.

fotbal martisor

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.