RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai anunță schimbări în apărare

/ 3 martie 2014

            Christou, Ungurușan și chiar și Erico s-au dovedit în acest început de sezon de primăvară drept principalele pericole pentru propria poartă.

pustai jocLa Galați, pe fondul unui meci de 0-0, Christou și Ungurușan au creat faza golului prin care Pandurii s-a întors din orașul de la malul Dunării fără niciun punct, iar în partida cu Ceahlăul ambii jucători au avut evoluții dezastruoase. Dealtfel, Christou a părăsit terenul de joc de la pauză și chiar dacă Pustai a găsit și considerente tactice pentru a motiva scoaterea căpitanului de pe teren, este posibil ca el să stea pe bancă la meciul de la Giurgiu. La fel s-ar putea întâmpla și cu Ungurușan, care însă nu are în spate un înlocuitor, Pleașcă fiind în urmă cu pregătirea după problemele medicale avute în al doilea stagiu din Antalya. Dealtfel, chiar tehnicianul a declarat la finalul partidei că nu are în acest moment soluții e eliminare a gafelor decât schimbarea unora dintre cei care formează linia defensivă: „Sper să stopăm gafele înlocuind jucătorii, dar e greu pentru că lotul nu e echilibrat. Acum are şansa fiecare să demonstreze că merită să rămână la Pandurii. Au fost două greşeli trase la indigo, e mult”, spune Pustai. Acesta are de rezolvat și probleme legate de atac, acolo unde Bud nu confirmă, iar Giusti este în urmă cu pregătirea: „Nu sunt satisfăcut de Bud, de asta l-am şi schimbat. Am tot sperat, a avut un singur şut spre poartă. A intrat Dos Santos la fel, câteva sclipiri dar fără finalizare, fără forţă. E greu să găsim jucător de profilul lui Matulevicius. Poate încercăm fără vârf de atac, am încercat în tur dar era Eric. Acum nu mai are rost să vorbim de Eric. Argentinianul ar fi o soluţie probabil la meciul cu Concordia”, a mai spus Pustai. 

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.