RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Zahiu, mulțumit de prestația jucătorilor săi

/ 2 martie 2014

Minerul Motru a obținut doar un punct din meciul cu Metalul Reșița, însă antrenorul Gabi Zahiu este mulțumit spunând că el a fost realizat în condiții speciale.

gabi zahiuLa primul meci din sezonul de primăvară, Zahiu a avut patru absenți, unul fiind suspendat, restul accidentați: „Mă declar mulțumit de felul în care au jucat băieții în condițiile în care la acest meci mi-a lipsit jumătate din echipa de bază pe care am folosit-o în meciurile amicale din această iarnă. Mi-au lipsit Cosmin Laurențiu, Rada, Stanciu și Fărcășanu. Stanciu are o ruptură de tendon și ne va lipsi foarte mult. E o mare pierdere pentru mine. Era motorul echipei, el împingea jocul în față. Din păcate nu-l vom avea un timp pe teren” , a declarat tehnicianul echipei motrene.

În minutul 41 al meciului de la Motru, Minerului i-a fost refuzat un penalti la o fază care putea schimba soarta partidei: „Eu zic că a fost penalti, chiar dacă distanța a fost de doi metri. Șutul lui Chirea a fost puternic și era pe poartă. A fost o oportunitate de gol oprită cu mâna de jucătorul oaspeților”, a declarat Gabi Zahiu. Regretul tehnicianului este cu atât mai mare cu cât acesta spera la o „injecție cu moral” pentru echipa sa: „Am avut șanse reale de a câștiga. N-am câștigat și e păcat pentru moralul jucătorilor foarte tineri, pentru care ar fi fost foarte important un succes acum, dar e un început promițător. Punctul acesta sper să conteze. Sper ca și echipa din Reșița să rămână sub linie, cu noi, să ne luptăm în play-out, asta chiar dacă ei își doresc să se califice în play-off”, a mai spus Zahiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.