RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AS Stejari și Știința Stroescu Telești, echipamente noi din partea AJF-ului

/ 25 februarie 2014

Asociația Județeană de Fotbal Gorj a avut ieri programată o nouă ședință a Adunării Generale, una prilejuită de startul părții a doua a campionatului județean.

AJF GORJ            La sediul AJF Gorj s-au strâns reprezentanții cluburilor ligilor a IV-a și a V-a pentru discuții legate de actuala stagiune și problemele cu care echipele s-au confruntat în prima parte a campionatului. Ca și în urmă cu un an, fiecărei echipe angrenată în competițiile județene le-a fost înmânat un mic cadou: „Am dat fiecărei echipe o geantă cu două mingi, un tub de kelen şi o banderolă de căpitan din partea Consiliului Judeţean pe baza parteneriatului”, a explicat Mihai Prunariu, președintele AJF Gorj. Tot cu această ocazie a avut loc și tradiționala tragere la sorți pentru atribuirea seturilor de echipament sportiv, câte unul pentru fiecare eșalon, de această dată AS Stejari, de la Liga a IV-a, şi Ştiinţa Stroescu Teleşti, de la Liga a V-a, având șansa de partea lor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.