RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, test important fără antrenorul principal

/ 11 septembrie 2013

Energia Rovinari își face ultimele reglaje sub îndrumarea secundului Radu Stroescu, în vreme ce principalul Florin Nini conduce naționala feminină la Jocurile Francofoniei.

IMG_9093Începând de azi, Energia va participa la Cupa Craiovei, un turneu cu greutate, cu adversari de valoare în fața căreia echipa gorjeană va susține teste importante înaintea debutului de sezon. Din păcate, cel care ar trebui să fie lângă echipă pentru a evalua evoluția echipei și a trage ultimele concluzii, Florin Nini, va face doar o analiză pe baza unei alte analize, cea a secundului, și, probabil, după înregistrările meciurilor ce vor fi transmise în direct de Digi Sport 2.

În prima zi a turneului amical de la Craiova, Energia va da piept de la ora 18:00 cu campioana CSU Asesoft Ploiești. În a doua partidă, pe care o va susține joi, Energia va întâlni echipa gazdă, SCM U Craiova, cu începere de la ora 20:00, iar ultimul meci va opune echipei gorjene pe BCMU Pitești, partidă care se va disputa vineri, cu începere de la ora 17:00. Toate meciurile de la Cupa Craiovei vor fi transmise în direct de Digi Sport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.