RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meciul Parângul Sadu – Știința Turceni, din Cupa României, se rejoacă

/ 21 mai 2013

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Gorj a judecat în această după amiază cazul violențelor înregistrate pe terenul de joc la meciul din sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană, dintre Parângul Sadu și Știința Turceni.

popescu si ardeleanuComisia a decis rejucarea meciului din minutul 1, joi, cu începere de la ora 17:30. Pentru violențele din teren, Cristian Ardeleanu a fost suspendat un an de zile și a primit o amendă de 250 de lei, iar Aurel Iovan pentru o perioadă de 8 etape primind și el o amendă de 75 de lei. Pentru deficiențele de organizare, clubul Parângul Sadu a fost și el sancționat, aplicându-i-se o amendă de 300 de lei și interdicția de a avea spectatori la două jocuri pe care le va juca pe teren propriu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • GHITZA spune:

    nu pot sa cred cE citesc SI aici … iar reactia presedintelui ajf exprimata in presa da dreptate comisiei apreciind decizia ca fiind regulamentara ??!!
    ce ar fi trebuit sa se intample acolo domnule prunariu ???
    sa fie calcat in picioare asistentul fugarit de toata echipa gazda ?
    oare daca se impiedica si cadea cand i-a facut “alunecare” un jucator de la sadu se repezeau ceilalti si il ridicau, ii curatau echipamentul dupa care isi cereau scuze ca l-au deranjat ???
    nu prea cred !
    violenta la judet a luat amploare domnule presedinte ajf !!!….este o tema de gandire asupra careia trebuie sa reflectati!
    lipsa domnului Balanescu care din pacate s-a imbolnavit (sa ii dea Dumnezeu sanatate !) sau inlaturarea lui Tutunaru Cosmin de la arbitri (mai are ceva responsabilitati pe la ajf, pt ca l-am vazut delegat sporadic la jocuri)sa fie printre motivele care i-au determinat pe cei din judet sa isi faca de cap si sa nu le mai pese de nimic ??!!
    ”Preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu se declară mulţumit de decizia Comisiei de Disciplină” sau “E o decizie conformă cu regulamentul. Meciul nu putea fi hotărât la comisie şi decis la masa verde pentru că nu s-a oprit jocul pentru lovirea arbitrului” …..incredibil ???
    oare asa este scris la regulament ?
    as vrea sa vad undeva postata hotararea comisiei si incadrarea ei in ROAF ….
    este o chestiune de investigat pentru presa , nu sa preia niste declaratii laudative (gata !!! am mai scis un articol …oare asta este munca de presa?) si sa se multumeasca cu o cafea din partea casei !
    domnule brujan, domnule peptan c., domnule constantinescu si domnule pieptan a. … la d-voastra ma refer !!!
    nu e viata chiar asa de roz ! ……..ma gasiti pe fbk !

  • pt ghita spune:

    Domnu’ghita du-te domn’e in alta parte, cu parnaiasii tai de arbitrii. Astia sunt arbitrii? Aici in Liga a IV-a sunt unii dintre cei mai prosti arbitrii, si asta o spun eu care am jucat in acest campionat, nu mai sari de cur in sus ca nu s-a luat decizia corecta. „Arbitrul” de tusa trebuia sa invete la scoala despre offside, a avut mare noroc, trebuia batut bine

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.