RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – FC Brașov 2-3 (1-1) – LIVE TEXT / SCOR FINAL

/ 18 mai 2013

Drumul spre Europa cere trei puncte din confruntarea cu Brașovul, iar Pandurii sunt hotărâți să nu facă nicio concesie și să-și asigure în mare parte calificarea în cupele europene chiar de astăzi.

nicoara brasovPandurii Târgu Jiu – FC Brașov 2-3 (1-1)

Stadion „Municipal”, Târgu Jiu, spectatori: 2.500

Au marcat: Nistor (min. 45+1), Viera (min. 50) / Tătar (min. 7), Popa (min. 88), Machado (min. 90+4)

Pandurii: Mingote – Rusu, Viera, Mamele, Vlad – Anton – Nicoară (min. 63 Băcilă), Nistor (min. 82 Rada), Răduț, Ibeh (min. 46 Voiculeț) – Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.

FC Brașov: Marinescu – Vagner (min. 76 Enceanu), Oltean, Machado, Velayos – Madeira, Mateiu – Tătar (min. 57 Buga), Dias, Popa – Danquah (min. 46 Batin). Antrenor: Adrian Szabo.

Cartonașe galbene: Anton (min. 10), Rusu (min. 20), Nicoară (min. 44), Rusu (min. 55), Nistor (min. 75), Mamele (min. 84), Răduț (min. 87) / Tătar (min. 25), Madeira (min. 62), Machado (min. 63), Batin (min. 69)

Cartonaș roșu: Rusu (min. 55)

Arbitri: Cristian Balaj – Aurel Oniță, Ciprian Danșa.

Filmul meciului:

Min. 4: Viera reia cu capul după un corner, dar un apărător brașovean respinge în corner de lângă bară.

Min. 7: GOL FC BRAȘOV!!! Mingote respinge cu un reflex uimitor un șut puternic din 11 metri al lui Iulian Popa, însă mingea ajunge la Tătar, lateral stânga, iar șutul acestuia din 10 metri trece printre picioarele portarului Pandurilor și intră în poartă.

Min. 13: Matulevicius reia cu capul periculos o centrare a lui Ibeh, dar mingea trece puțin pe lângă stâlpul din stânga lui Marinescu.

Min. 22: Nicoară obține un penalti, dar Anton șutează telefonat, iar Marinescu apără.

Min. 29: Vlad își încearcă norocul cu un șut de la 26 de metri, însă mingea trece peste poartă.

Min. 32: Nistor șutează și el de la 21 de metri peste poartă.

Min. 34: Pandurii încearcă să pună presiune, Anton șutează de la 19 metri, dar mingea trece puțin pe lângă poarta lui Marinescu.

Min. 45+1: GOOOOOOOOOOL PANDURII!!! Nistor șutează de la 22 de metri, migea este deviată de un brașovean și poposește în vinclul porții lui Marinescu. Nistor i-a dedicat golul nașului său, Mihai Pintilii, fostul pandur fiind prezent la acest meci pe „Municipal”.

Min. 49: Răduț caută colțul lung dar Marinescu respinge și tabela rămâne nemodificată.

Min. 50: Matulevicius ratează singur cu portarul, apoi reia din nou spre poartă și mingea este respinsă de pe linia porții.

Min. 50: GOOOOOOOOOL PANDURII!!! Nistor centrează din corner pentru Viera care înscrie din marginea careului mic cu o lovitură de cap. Viera a primit o nouă convocare la echipa națională a Coastei de Fildeș chiar înaintea meciului cu FC Brașov.

Min. 78: Enceanu trimite un voleu mult peste poarta lui Mingote.

Min. 78: Tot Enceanu ia o cursă pe cont propriu, trece printre fundașii pandurilor dar șutează din nou peste poartă din marginea careului mare.

Min. 82: Mateiu șutează de la distanță, Mingote reține cu emoții.

Min. 85: Velayos execută peste poartă o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri.

Min. 88: GOL FC BRAȘOV!!! Popa îl execută pe Mingote dintr-o lovitură liberă de la circa 30 de metri, lateral stânga, mingea lovind bara înainte de a intra în poartă.

Min. 90+1: Batin centrează în fața porții, dar Buga nu ajunge să devieze mingea.

Min. 90 +3: Batin șutează de la 16 metri, Mingote deviază în corner.

Min. 90+4: GOL FC BRAȘOV!!! Machado închide tabela cu un gol, cu capul din centrul careului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

17 Comentarii până acum

  • LIviu spune:

    ma intreb cate meciuri trebuie sa ne mai manance aceasta rusine de portar in fiecare an, unul mai decent nu se aduce decat sa tii gloaba asta titular

  • dan spune:

    iata-l din nou pe acest aerian mingote la cei 30 de ani facnd meciul vietii cu brasovul….
    tot aici spuneam ca este unul din cei mai prosti portari care a fost la tg-jiu si acesta confirma din plin…
    in aceeasi nota si petarda de matulevicius….

  • Gigi Topor spune:

    Mingote fi al drq de petarda ne ai mancat meciu daca pierdem europa inclusiv o carutza de bani din cauza a 3 puncte pierdute azi sa pleci in gatul ma tii cu tragerile tale de timp.

  • gorj spune:

    panarama de echipa!!!!!!!!!! nu au ce cauta in europa league! rusineeeeeee

  • gabi spune:

    Eu am mai scris pe aici ca ce trece la o palma de Mingote este gol,dar azi a facut cel mai slab meci de cand e la noi!Condecule ,ia-ne un portar si de Div C dar sa nu mai vedem papagalul asta in poarta Pandurilor!Pai azi ne-a ingropat!Totusi acest meci s-a pierdut si pe mana lui Pustai cand a facut echipa …Rusu e paralele cu fotbalul ,ultimul la orice minge ,nu centreaza si daca o face ,o face in capul adversarilor si cu pregatirea asta e vceva ca nu pot duce 90 minute meciul…

  • spaga spune:

    un portar de liga a 3 … nu inteleg cum a putut sa ia golul 2… a sutat ala de la calafat si el era relaxat ca da ala centrare… aici e devine si domnul antrenor pustai …care in continuare titularizeaza un pensionar amator in poarta … acest portar a mancat multe meciuri echipei … si in meciul de acasa cu dinamo era sa o comita .. noroc ca a fost ala de la dinamo prost si a sutat in gheata lui mamele…. si acest nicoara din pacate e limitat…. nu e ca maxim

  • dan spune:

    chiar te minunezi daca revezi golurile luate de mingote.Asa panarama mai rar in prima liga,cred ca si la a doua mai rarut,chiar si matol-evicius lent si fara joc de picior,pe alocuri purtator de cap…
    In fine un pusztai fricos si cam antifotbal..

    • gabi spune:

      Nu e de vina Pustai…deh` materialul clientului`…nea Condescule cu banii luati pe ce-ai vandut ciobanului mituitor si prin Germanica ia-ne si noua un portar ,ceva jucatori…da`un portar neaparat sa nu mai avem emotii la orice faza fixa…

  • abu spune:

    Nu inteleg ce cauta mingote la golul 2 ca el n-a iesit in viata lui pe centrare. Nu iese nici in 3 metri.

  • gabi spune:

    Cu un portar cu care te-ai luptatat la retrogradare nu poti sa te bati la cupele europene!Noi ,de mult jucam fara portar nu de acum ,pai uitati-va ce golaveraj avem ,cate goluri primite!Stam cel mai slab la goluri primite dintre primele 6 echipe!Avem goluri primite ca o echipa aflata la retrogradare!Totusi meciul de ieri mai are un `vinovat de serviciu`…dn-ul Rusu,care din prostia lui a lasat echipa in 10!Rusu asta nici de B nu e bun, o centrare nu da si mingea o ia de la adversar doar daca face fault !Am auzit si eu de agresivitate pozitiva,dar la Rusu asta e agresivitate impotriva propiei echipe!

    • dan spune:

      Adi rusu este un jucator care pune suflet,insa nu are calitate in joc ….

  • Other spune:

    Vrem nu vrem inca suntem pe locul doi ! Vad ca toti comenteaza despre echipa , portar , atacanti , antrenori … Nimeni nu spune nimic despre un alt element esential in fenomenul numit FOTBAL : PUBLICUL ! Avem cea mai penibila galerie , cel mai anemic public din Liga 1 ! Suntem,detasat , pe ultimul loc intr-un clasament al suporterilor !Nu se compara atmosfera de ieri de la Tg-Jiu cu ce-am vazut aseara la Ploiesti !!! Dar noi suntem campioni la criticat ! E adevarat , am pierdut un meci , dar SUNTEM INCA PE LOCUL DOI , cu mari sanse de a pastra acest loc pana la sfarsit !Acesti jucatori , pe care azi ii criticam , au adus echipa pe cest loc .Daca am avea echipa in functie de public probabil am fi undeva in Liga 3 in spatele Minerului Motru !Hai Pandurii !!!

  • spaga spune:

    toate golurile sunt pe greselile lui mingote … golul 1 ..alt spatiu decat printre picioare nu avea cum sa treaca… ca a sutat pe directia portarului … golul 2 .. nici nu se mai pune problema a cui e vina … suteaza de pe luna .. si mingote al nostru sta la seminte … asteapta sa iasa pe centrare :)) …. golul 3.. plonjon in bazin . marca mingote…cu astfel de portar,.. in EUROPA LEAGUE ..daca ne vom mai califica 🙂 … ne dau aia de la 3 in sus

  • ionica spune:

    sunt 3-4 tineri jucatori la pandurii 2 cu mult peste ce arata unii jucatori de la pandurii 1….acest cristi pustai a luat boala de la grigoras,a orbit si el in privinta talentelor din orasul nostru,pacat…strica viitorul acestor tineri si munca antrenorilor de la centrele de copii si juniori. (un pensionar trist)

    • eugen spune:

      nu spun ca avem 3-4 jucatori talentati poate exagerez,dar unul singur tot avem….UNGURU,este deja monitorizat de echipe din afara tarii iar asa zisi granzi stau la coada pe la usa lui condescu si parvulescu…dar pe cine intereseaza??? sunt om de presa scrisa,nu sportiva,poate ma insel nefiind profesionist,de aceea imi ce scuze anticipat!

      • gabi spune:

        Nu sta nici unul din granzi pe la usa lui Condescu,cel mult 3-4 cazuri sociale… ptr angajari…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.