RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Incidente grave la Cupa României, faza județeană

/ 16 mai 2013

Sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană, au ieșit în evidență nu doar prin victoriile clare ale celor de la Petrofac Țicleni sau Unirea Crușeț, sau a jocului extrem de disputat și decis în prelungiri dintre Gilortul Târgu Cărbunești și Internațional Bălești, ci mai ales prin incidentele care au pus capăt, înainte de vreme, confruntării de la Sadu dintre Parângul și Știința Turceni.

vozaru si chelariu            Meciul de la Sadu s-a încheiat în minutul 74, când arbitrul întâlnirii a fluierat sfârșitul meciului după ce unul dintre asistenții săi, Alin Chelariu, a fost fugărit de jucătorii echipei gazdă și s-a retras la vestiar, de unde a refuzat să mai reintre pe teren. Incidentele nu s-au oprit aici, centralul Laurențiu Vozaru intrând apoi el în vizorul jucătorilor de la Parângul Sadu, portartul Ardeleanu lovindu-l cu mingea în față, iar a unui spectator, care a pătruns pe teren, l-a lovit cu palma după cap. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a opri agresiunile. Incidentele au pornit după golul trei al oaspeților, care conduceau cu 3-2 la Sadu, gazdele invocând un offside la faza respectivă.

Rezultatele sferturilor de finală:

Viitorul Negomir – Unirea Crușeț 1-4
Gilortul Tg-Cărbunești – Internațional Bălești 2-1 (după prelungiri)
Parangul Sadu – Știinta Turceni 2-3 (joc întrerurpt în minutul 74)
Viitorul Dumbrava Câlnic – Petrofac Țicleni 0-5

Semifinalele Cupei României, faza județeană, se vor disputa după sistemul tur-retur după următorul program:

Unirea Crușeț – Gilortul Tg. Cărbunești (tur: 23.05.2013 – retur: 30.05.2013), ora 17,30
Petrofac Țicleni – Știința Turceni (tur: 22.05.2013 – retur: 29.05.2013), ora 17,30

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • hulk spune:

    Asa merita sa se intample cu ei ,sunt niste flecamatici ..!

  • /x spune:

    Bai ”hulk”inseamna k tu ai un caracter mult mai josnic decat aia. Toti cei care incurajati asemenea comportamente nu va puteti numii oameni. Sunteti niste animale rupte de societate. Esti doar un nesimntit la fel k toti cei care au asemenea comportamente.

  • GHITZA spune:

    „Hulk” daca arati precum sti sa scri in limba romana atunci este de presupus si caracterul tau infect. Cred ca esti un cocalar de cartier, un vagabond, o scursura a societatii !!! Cat despre incidentele din ultima perioada in care sunt implicati arbitrii din lotul judetean, acestea au ramas fara reactie din partea Comisiei judetene din cate am observat, pentru ca nu am sesizat vreo luare de pozitie .In judet este greu sa arbitrezi, orice decizie este comentata si apostrofata fara vreo justificare concreta. Nivelul este foarte scazut la acest nivel. Personal ma bucur ca am plecat in vestul tarii dar nu ma pot rupe de acest fenomen si urmaresc ce se intampla la Gorj(nu ascund ca am jucat fotbal la judet si am facut si scoala de arbitri). Cat priveste comentariile unor asa-zisi ….nu stiu cum sa ii numesc , nu mai are rost sa pierd timpul cu aprecieri la adresa lor.
    Va doresc o zi buna !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.