RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cupa Tineretului la streetball – Rezultate categoria peste 20 de ani

/ 10 mai 2013

Cu cinci echipe la start, Cupa Tineretului la streetball, categoria peste 20 de ani, a avut parte de meciuri extrem de disputate, dovadă că două departăjări în clasamentul final au fost făcute doar grație rezultatelor directe înregistrate între echipele respective.

IMG_0360La start s-au aliniat echipele KFC, Alpamayo, Studenții, Direcția 4-a și BBS, s-a jucat fiecare cu fiecare, iar la final clasamentul a dat învingătoare echipa KFC, dar asta doar după ultimul meci al competiției, cel cu ocupanta locului secund, BBS, partida fiind decisă în overtime. Pe podium a mai urcat și echipa Studenții, și aceasta beneficiind de victoria directă din ultima partidă, cea cu Alpamayo, ocupanta locului 4. „Echipa păcii” a fost Direcția 4-a, cea în care au evoluat și doi dintre reprezentanții organizatorilor, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj.

Etapa 1
KFC – Studenții 16-13
Direcția 4-a – BBS 9-15

Etapa 2
Studenții – Direcția 4-a 15-13
Alpamayo – KFC 15-14

Etapa 3
Direcția 4-a – Alpamayo 11-14
BBS – Studenții 15-3

Etapa 4
Alpamayo – BBS 12-14
KFC – Direcția 4-a 15-14

Etapa 5
BBS – KFC 14-14 (0-3 în OT)
Studenții – Alpamayo 15-12

Clasament final:

  1. KFC    7p
  2. BBS    7p
  3. Studenții        6p
  4. Alpamayo      6p
  5. Direcția 4-a    4p

(la egalitate, departajarea s-a făcut la meciurile directe)

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • relu spune:

    Oare despre competitia organizata in urma cu o saptamana,la care au participat copii U13, de ce nu ati scis nimic?In Gorj,copiii chiar nu prezinta interes pt.nimeni,sau,in general,presa nu relateaza decat evenimentele cu interes(material)major?
    Jenant!!!Chiar daca banul dicteaza,totusi ar merita si cei mici o sansa,nu credeti?

    • A vorbi fara a fi in cunostinta de cauza este un sport national. A arunca acuze fara niciun fel de baza este o boala. Interes material?… Aveti informatii complet eronate.

      Cat despre sanse, nu suntem noi cele care dam sanse copiilor, ci doar ii sprijinim, atat cat putem si cum putem. Sport in Gorj, cred eu, a facut mai mult decat altii, care deschid doar gura.

      In ceea ce priveste evenimentul la care faceti referire, a fost vorba de o nefericita lipsa de comunicare si o programare cel putin la fel de nefericita, atunci cand toata lumea era in minivacanta 1 mai – Paste.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.