RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, tot în criză

/ 13 aprilie 2013

Pauza de trei săptămâni din Liga Națională de handbal masculin nu a fost de nici un folos handbaliștilor gorjeni. Energia Pandurii Târgu Jiu a pierdut pe terenul echipei CS Caraș Severin, scor 33-26 (13-8), în etapa a 20-a a LNHM.

resita-energia Energia Pandurii a continuat evoluțiile slabe din acest sezon și a cedat destul de ușor pe terenul experimentatei echipe pregătite de Aihan Omer. Veteranii Reșiței au rezolvat meciul încă de la pauză, 13-8. În partea a doua, CS Caraș Severin nu a avut emoții, portarul Ionescu (11 intervenții) arătând o formă destul de bună. Interii Ioan Roșca și Andrei Păiuș au dezamăgit din nou și sunt șanse puține ca ei să continue și din vară la Târgu Jiu. Ionuț Mazilu a fost cel mai bun marcator al echipei lui Andrieș, 7 goluri.

CS Caraș Severin a acumulat 19 puncte și și-a asigurat calificarea la turneul final al Cupei României cu două etape înainte de final. Și Energia mai păstrează șanse de calificare, având nevoie de o victorie pe teren propriu cu Potaissa Turda, în penultima etapă, pentru a egala în clasament pe CSM București, care a remizat acasă cu CSM Ploiești, 26-26. În caz de egalitate de puncte cu CSM București, Energia are avantajul rezultatelor directe.  În luptă poate interveni, însă și Dinamo București.

CS Caraș Severin-Energia Pandurii Tg. Jiu 33-26 (13-8)

Sala Polivalentă Reșița, spectatori: 700

CS Caraș Severin: Ionescu, Marocico, Andrei – Ciubotariu 7 goluri, Vaidasigan 6, Tucanu 6, Irimescu 4, Petrea 3, Marta 3, Pîrîianu 2, Stan 2, Cuciula, Grigoraș, Negru, Popovici. Antrenor: Aihan Omer

Energia Pandurii Tg. Jiu: Jelovcan, Rădulescu, Motoi – Mazilu 7 goluri, Păiuș 4, Asoltanei 4, Giotoiu 4, Enache 3, Popescu A. 2, Roșca 1, Dragnea 1, Ilieș, Popescu V., Apolzan. Antrenor: Liviu Andrieș.

Arbitri: Claudiu Belean (Ms) – Valentin Călina (Ag).

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.